26 maart 2018

Djurgårdens IF voetbalshirts 2018-2019

De Zweedse topclub Djurgårdens IF heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe shirts voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. De nieuwe shirts van Djurgårdens IF zijn niet alleen te zien tijdens de wedstrijden in de Allsvenskan. Ook tijdens de wedstrijden in de Svenska Cupen en tijdens de (voorronde) Europa League gaan we deze shirts terugzien. De thuiswedstrijden van Djurgårdens IF worden gespeeld in de Tele2 Arena. Dit stadion in Stockholm biedt plaats aan 14.500 supporters. Deze fans smachten naar een nieuwe prijs. De laatste prijs van de topclub uit Stockholm dateert alweer uit 2005. Dat jaar was dan wel een super jaar voor Djurgårdens IF, ze pakte dat jaar de zogeheten dubbel. Ze wonnen zowel de Beker als het landskampioenschap van Zweden. Ben je benieuwd naar het nieuwe shirt van Djurgårdens IF? Check de details hieronder!

Djurgårdens IF thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Zweedse club heeft 2 blauwe tinten. Er lopen verticale banen over het shirt heen afwisselend donkerblauw en lichtblauw. Het shirt heeft een klassieke V-hals met een breedte donkerblauwe rand eromheen. De mouwen van het shirt zijn lichtblauw, terwijl de biezen aan de onderkant van de mouwen donkerblauw zijn. Aan de zijkant van het shirt zijn de bekende adidas strepen te zien. Deze strepen hebben ook een donkerblauwe kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Zweedse topclub. Boven dit logo schittert één gouden ster. Deze ster staat voor 10 kampioenschappen. Net als in Nederland krijg je in Zweden per 10 landskampioenschappen één gouden ster. Djurgårdens IF heeft zich op dit moment 11 keer de beste ploeg van Zweden mogen noemen. Het thuistenue van Djurgårdens IF wordt gecompleteerd door een Donkerblauwe broek en lichtblauwe voetbalkousen.

Djurgårdens IF uit shirt en tenue 2018-2019

Bij het uitshirt van Djurgårdens IF komen we een bekend template tegen. Dit shirt is namelijk gebaseerd op het Condivo 18 template. Dit template staat bekend om een grafisch horizontale lijnenpatroon. Deze horizontale lijnen zijn in verschillende diktes waardoor je een erg gaaf effect krijgt. Bij veel shirts van adidas voor het WK in Rusland wordt ook gebruik gemaakt van dit template. De basis van het uitshirt van Djurgårdens IF is wit. Op de schouders zijn de bekende adidas strepen terug te vinden in de donkerblauwe kleur. Deze donkerblauwe kleur komt ook terug in een rand om de ronde hals heen. Ook zit er een sierlijke lichtblauwe rand verwerkt om de kraag. Ook de mouwen hebben in twee kleuren een rand om de bies heen. Deze zijn ook licht- en donkerblauw. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas deze is donkerblauw. En ook op dit shirt staat het logo van Djurgårdens IF op de linkerkant van het shirt. Ook boven dit logo prijkt een gouden ster. Djurgårdens IF wil dit jaar eindelijk weer een prijs pakken en met spelers als Kim Källström, Andreas Isaksson en Otman El Kabir hebben ze genoeg talent om dit jaar de Allsvenskan te winnen. Het uittenue van de Zweedse club wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Het Duitse sportmerk adidas maakt bij al haar shirts gebruik van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto’s van de nieuwe shirts!

Djurgårdens IF voetbalshirts kopen

Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe voetbalshirts van Djurgårdens IF te kopen in DEZE WINKEL. Dit kan zowel voor volwassenen (XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) als voor kinderen (128, 140, 152, 164, 176). Voor volwassenen bent u € 84,95 kwijt en voor kinderen bent u iets goedkoper uit namelijk € 69,95. Directe levering gegarandeerd!