6 juli 2017

Deportivo La Coruna voetbalshirts 2017-2018

Deportivo La Coruna en Macron hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gepresenteerd. Het Italiaanse sportmerk is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Spaanse club. Hiermeer vervangt het merk een ander, van origine Italiaans, merk: Lotto. Macron en Deportivo La Coruna tekenden een contract voor drie seizoenen, waardoor het merk in ieder geval tijdens de seizoenen 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 de tenues van de Spaanse club verzorgt. In de nieuwe tenues speelt Deportivo La Coruna de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Deportivo eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats, waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Spanje speelt. De nieuwe shirts werden gepresenteerd onder het motto: ''SOMOS GENTE MARINERA Y CON ESO NO HAY QUIEN PUEDA.'' Check hieronder alle details van de nieuwe shirts van Deportivo.

Deportivo La Coruna thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Deportivo La Coruna thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de brede blauwe en witte banen over het shirt. Het shirt bevat dit seizoen bovendien een v-hals, welke voor de helft blauw en voor de helft wit is. De rechter mouw is blauw en de andere mouw is wit. Op de rechter borst prijkt het logo van de nieuwe kledingsponsor en de trademark tekens van Macron komen terug op de schouders en mouwen. Het logo van de club prijkt op de linker borst en biermerk Estrella Galicia staat op het midden van het shirt. Verder bevat het shirt nog verschillende details. Aan de binnenkant van de kraag is een label verwerkt met daarin het motto waaronder de nieuwe tenues zijn gepresenteerd. Verder bevat de achterkant van het shirt, net onder de kraag de vlag van Galicië. In de band aan de onderkant van het tenue is het oprichtingsjaar van de club verwerkt (1906) en een deel van de naam van de club: DEPOR.

Deportivo La Coruna uitshirt 2017-2018

Het Deportivo La Coruna uitshirt is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede licht blauwe, diagonale baan van de rechter schouder naar de linker onderkant van het voetbalshirt. Hiermee is het shirt geïnspireerd door de vlag van Galicië. Dit shirt is uitgerust met een open hals en gevouwen kraag. Het logo van de club staat in het licht blauw op de linker borst en verder bevat dit shirt dezelfde details en logo's als het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met licht blauwe details.

Deportivo La Coruna 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Deportivo La Coruna 3e shirt is dit jaar zwart met blauwe details. Deze blauwe details zijn te vinden in de polo kraag, de bies aan de onderkant van de mouwen en in een strip aan de zijkanten van het shirt. De logo's van Macron, Estrella Galicia en de club staan op dezelfde plek als op de uitshirts en thuisshirts. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met blauwe details.

De nieuwe Deportivo La Coruna tenues zijn door Macron uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Joselu, Colak, Andone, Sidnei, Moreno, Borges en andere sterspelers.

Deportivo La Coruna voetbalshirt kopen

De nieuwe Deportivo La Coruna tenues kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van de voetbalshirts is € 79,95 en deze shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kan je het tenue van Deportivo ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwe Deportivo La Coruna voetbalshirts van juli in DEZE SHOP!