22 juni 2011

Deportivo La Coruna thuisshirt 2011/2012

De nieuwe voetbalshirts van Deportivo La Coruna voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel door de club via de website gepresenteerd. Het thuisshirt van Deportivo La Coruna wordt traditioneel gekenmerkt door het blauw/wit gebaande design. Het shirt heeft verder witte mouwen met een blauwe onderkant en zijkant. Op de witte mouwen staat het logo van Lotto, welke sinds 2009 de teamkleding van Deportivo La Coruna verzorgt. Ter hoogte van de schouders en de borst is een diagonaal vlak te vinden. Hierin staat het logo van Deportivo op de linkerborst. Op de andere borst staat het logo van Lotto. Het shirt heeft verder een blauw witte V-hals. Hoofdsponsor van Deportivo La Coruna is Estrella Galicia, waarvan het logo op het midden van het shirt staat.

Deportivo thuissshirt 2011

 

De achterkant van het shirt heeft bovendien een ander design dan de voorkant van het shirt. Deze is namelijk geheel blauw, met uitzondering van de onderkant. Hier staat namelijk een diagonaal aflopend blauw/wit vlak.

De broekjes, welke bij het 2011/2012 thuistenue van Deportivo La Coruna horen, hebben hetzelfde design als de thuisshirts. Deze zijn bijna geheel blauw met uitzondering van de linkerpijp, welke aan de onderkant een blauw/wit gebaand design heeft. Verder bevat het broekje het logo van Deportivo en de logo's van Lotto. Check hieronder het design van de Deportivo La Coruna thuisshirts en tenues voor het seizoen 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!