21 augustus 2016

Deportivo La Coruna voetbalshirts 2016-2017

Deportivo La Coruna en kledingsponsor Lotto hebben inmiddels ook de nieuwe shirts voor 2016-2017 gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Deportivo La Coruna de Primera Division en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Deportivo La Coruna eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats, waardoor het opnieuw op het hoogste niveau van Spanje speelt. De club lanceerde in samenwerking met kledingsponsor Lotto drie nieuwe voetbalshirts voor het komende seizoen. Alle nieuwe shirts staan in het teken van het 110 jarig bestaan van de Spaanse club uit Coruna. We bespreken ze hieronder allemaal!

Deportivo La Coruna thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Deportivo La Coruna thuisshirt voor 2016-2017 bevat dit jaar weer het iconische design met blauwe en witte horizontale banen. De voorkant van het shirt is dit jaar uitgerust met een blauwe baan over het midden, welke geflankeerd wordt door twee witte banen. De zijkanten van het shirt bevatten ook weer blauwe banen en de mouwen hebben ook dit design. De mouwen worden aan de onderkant afgesloten door een golvende zwarte bies, waarin het logo van kledingsponsor Lotto is verwerkt. Het logo van het Italiaanse sportmerk komt ook weer terug op het midden van de borst. Lotto verzorgt sinds 2009 de tenues en trainingskleding van de Spanjaarden. Het logo van het biermerk Estrella Galicia versiert het midden van het voetbalshirt, terwijl de linker borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Municipal de Riazor. Op de achterkant van de kraag staat een speciaal logo van de club ter ere van het 110 jarig bestaan. Deportivo La Coruna werd op 2 maart 1906 opgericht. Het nieuwe Deportivo La Coruna thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe voetbalkousen met witte details.

Deportivo La Coruna uit shirt en tenue 2016-2017

Het Deportivo La Coruna uitshirt voor 2016-2017 heeft ook een speciaal design. De romp van het shirt is wit en er loopt een licht blauwe diagonale baan van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met zwarte mouwen en een golvende licht blauwe bies aan de onderkant. Deze kleurencombinatie is geïnspireerd door de vlag van Galicia. Dit is het gebied in Spanje waarin Coruna ligt. De logo's van de club, Lotto en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Bovendien bevat dit voetbalshirt ook een logo ter ere van het 110 jarig bestaan aan de achterkant. Daarnaast is het nieuwe uitshirt uitgerust met een y-hals, welke voor de helft zwart en voor de helft wit is. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen.

Deportivo La Coruan 110 jarig bestaan voetbalshirt 2016-2017

Deportivo La Coruna heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit voetbalshirt is geïnspireerd door het allereerste voetbalshirt van de Spaanse club in 1906 en wordt ook wel het Deportivo La Coruña Orixe 1906 shirt genoemd. Dit shirt is geheel grijs en bevat een klassieke polo kraag. De rechter borst van het shirt is uitgerust met het eerste logo dat de club had bij de oprichting in 1906. De andere borst bevat het huidige logo van de club en op het midden van het shirt staat een vintage logo van de hoofdsponsor van Deportivo La Coruna: Estrella Galicia. Op de achterkant van dit shirt prijkt bovendien een speciaal logo ter ere van het 110 jarig bestaan. Dit tenue wordt compleet gemaakt met een zwart broekje en zwarte kousen met grijze details.

Check hieronder de foto's van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Martinez, Colak en Moreno en nog veel meer andere sterren van de club!

Deportivo La Coruna voetbalshirt kopen

Het nieuwe Deportivo La Coruna voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf begin september 2016 kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt van de Spaanse club is ongeveer € 79,95. In deze shop kan je het nieuwe trikot ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Deportivo shirt in deze officiële shop! 


Deportivo -la -coruna -thuisshirt -2016-2017
Deportivo -la -coruna -uitshirt -2016-2017
Deportivo -110-jaar -shirt -2016-2017