12 juni 2018

Deportivo La Coruna thuisshirt 2018-2019

Deportivo La Coruna heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor Macron het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Het Italiaanse merk komt voor het tweede jaar op rij terug op het shirt van de Spaanse club. In dit nieuwe tenue speelt Deportivo La Coruna aankomend seizoen haar thuiswedstrijden in de Copa del Rey en in de Segunda Division. Deportivo is afgelopen seizoen namelijk voor de 3e keer in 7 jaar gedegradeerd naar het tweede niveau in Spanje. Thuiswedstrijden speelt de club in het Estadio Municipal de Riazor. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 34.000 supporters. Zijn jullie nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue waarin Deportivo terug probeert te komen op het hoogste niveau van Spanje? Check de details hieronder!

Deportivo La Coruna thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als afgelopen seizoen is het nieuwe thuisshirt van Deportivo La Coruna wit en blauw van kleur. Dit zijn de clubkleuren van de Spaanse voetbalclub. Deze kleuren komen terug in brede banen over het shirt. Deze lopen in verticale richting over het shirt. De hals van het nieuwe thuisshirt zorgt voor een klassiek en modieus karakter van het shirt. De kraag is namelijk uitgerust met knopen in de hals. En is volledig wit van kleur. In de achterkant van de kraag is de oprichtingsdatum van de club verwerkt. Ook de biezen van de mouwen van het shirt zijn wit. Op de mouwen van het shirt is natuurlijk ook het logo van het Italiaanse kledingmerk Macron te zien. Dit juichende poppetje is wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat de naam van het merk. Macron staat in het zwart geschreven op de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Deportivo. De Spaanse club heeft in het verleden al vele hoogtepunten bereikt. In het jaar 2000 won de club namelijk het landskampioenschap in Spanje. Ook de beker, de Copa del Rey werd twee keer gewonnen. Namelijk in 1995 en in 2002. Door deze prijzen mocht de club ook drie keer meedoen aan de Supercopa deze werd alle keren gewonnen. Op het shirt staan ook verschillende uitingen van sponsoren. De hoofdsponsor van de club is echter het Estrella Galicia. Dit logo staat op de voorkant van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Deportivo La Coruna wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe voetbalkousen.

Deportivo La Coruna voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Deportivo La Coruna is vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95. Het is ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Deportivo. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Deportivo La Coruna voetbalshirts vanaf nu in deze webwinkel!