De nieuwe voetbalshirts van Deportivo La Coruna voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel door de club via de website gepresenteerd. Het uitshirt van Deportivo La Coruna is geheel oranje en kent een aantal blauw details. Zo bevat het uitshirt op de linkerborst een driehoekig vlak, waarin het logo van Deportivo La Coruna staat. Ook de onderkant van de mouwen en de helft van de V-hals is blauw. Op beide mouwen staat het logo van teamkledingsponsor Lotto, evenals op de rechterborst. Hoofdsponsor van Deportivo is Estrella Galicia, waarvan het logo op het midden van het shirt staat.

De broekjes, welke bij het Deportivo La Coruna uitshirt horen, zijn oranje, bevatten op de linkerpijp een driehoekig vlak en de logo's van zowel Lotto als Deportivo. De kousen bevatten twee oranje vlakken, een blauw vlak en een wit vlak aan de onderkant.

dEPORTIVO UITSHIRT 2011/2012

 

Ook heeft Deportivo La Coruna een 3e shirt of 2e uitshirt voor het seizoen 2011/2012. Deze is donkerblauw en kent verschillende lichtblauwe details. Zo lopen er diagonale lichtblauwe lijntjes over de voorkant en achterkant van het shirt. Ook de zijkanten van het shirt en de mouwen bevatten een dunne blauwe lijn. Verder staan de logo's van de club, de sponsor en teamkledingsponsor op dezelfde plaats als bij het uitshirt. Het broekje, dat bij het 3e tenue hoort, is donkerblauw en bevat een lichtblauw vlak aan de onderkant van de linkerpijp. De Deportivo La Coruna kousen bevatten vier vlakken; twee donkerblauwe, één lichtblauw en een wit vlak.

 

 

 

De Deportivo La Coruna voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!