Officieel het nieuwe uit en 3e tenue van Deportivo de La Coru?a seizoen 2013-2014! Zojuist heeft de Spaande voetbalclub via Twitter haar officiele wedstrijdtenues voor komend seizoen bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt Deportivo de Primera Division wedstrijden gedurende 2013-2014. Het uitshirt is overwegend paars. Het shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De verticale strepen van het uitshirt zijn een afwissing tussen licht en donker paars. Ook zijn net als bij het thuisshirt gouden details terug te zien op het shirt. Zo heeft het uiteinde van beide mouwen een goud randje en evenals de binnenkant van de V-hals.

Op de rechterborst van het shirt staat het logo van teamkledingsponsor Lotto, evenals op de mouwen van het shirt. Op de linkerborst staat het clublogo van de Spaanse voetbalclub uit La Coruña. De shirtsponsor is het Spaanse biermerk Estrella Galicia. De broek van het uittenue is geheel paars. Aan beide kanten is het logo van teamkledingsponsor Lotto te zien. Ook is op de rechterpijp het logo van Depor te zien. De sokken van het uittenue zijn net als het uitshirt een combinatie tussen licht en donker paars. De sok is overwegend lichtpaars met aan de bovenkant een donkerpaars vlak. Deze kleuren worden gescheiden door een goud randje. Op de kuit zijn net als in de kraag van het shirt de letters RCD in het goud weer terug te vinden. Ook is het logo van Lotto op de sok in de kleur goud.

In tegenstelling tot het thuis- en uitshirt van de Spaanse voetbalclub heeft het 3e shirt horizontale strepen. Het shirt is overwegend geel, de details van het shirt zijn in de kleur zwart. Zo zijn de horizontale strepen op het shirt zwart evenals het einde van de mouwen. Net als op het uitshirt is op de rechterborst het logo van Lotto te zien, evenals op de mouwen. Op de linkerborst staat het logo van de Spaanse voetbalclub. Verder zijn de letters RCD in de kraag van het shirt zwart. De letters staan zoals eerder aangegeven voor Real Club Deportivo. Het broekje en de sokken van het 3e tenue zijn evenals het shirt geel. Check hieronder de foto's van de nieuwe Deportivo La Coruna voetbalshirts 2013-2014. Deze voetbalshirts kan je vanaf medio juni 2013 evenals alle andere voetbalshirts van de La Liga clubs kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Deportivo La Coruna uitshirt 2013-2014

Deportivo La Coruna 3e shirt 2013-2014

Bron foto's:

Deportivo La Coruna