5 november 2015

Denemarken thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Denemarken thuisshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Deense voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Denemarken mogelijk de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Om zich te plaatsen voor Euro 2016 dient Denemarken op 13 en 17 november 2015 te winnen van Zweden. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Denemarken ingedeeld in poule E met Roemenië, Polen, Montenegro, Armenië en Kazachstan. Het nieuwe Denemarken voetbalshirt is gebaseerd op legendarisch shirt uit de geschiedenis van het land. Eerder lekte het shirt al uit. Nu is het voetbalshirt ook officieel.

Denemarken thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Denemarken voetbalshirt voor 2016-2017 is zoals altijd geheel rood en wordt dit seizoen gekenmerkt door het zogenaamde half-bij-half design. De linkerkant van het shirt heeft een donkerdere tint rood dan de rechterkant van het shirt. De kleur van de mouwen is hier weer contrasterend aan. Hiermee is het design van het nieuwe Denemarken voetbalshirt gebaseerd op het design van de shirts uit de periode 1986-1988. Destijds was Hummel nog kledingsponsor van het nationale elftal. Dit shirt wordt in Denemarken gezien als één van de mooiste voetbalshirts die het nationale elftal van Denemarken ooit gehad heeft. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het wit. De witte kleur komt bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie strepen van Adidas. Deze lopen dit seizoen niet over de schouders en mouwen, zoals traditioneel bij Adidas het geval is. Deze zijn te vinden aan de zijkanten van het shirt. De rechter borst bevat het logo van Adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 2004 kledingsponsor van de Deense voetbalbond DBU (Dansk Boldspil-Union). Het logo van de voetbalbond prijkt traditioneel op de linker borst. Verder bevat het shirt nog een aantal speciale details. In de binnenkant van de kraag staat de tekst: ''En Del af Noget Større". Dit betekent: ''Een deel van iets groters.'' Onder deze tekst staat een afbeelding van de vlag van het land. Deze tekst en de vlag komen bovendien terug aan de achterkant van de kraag. Het nieuwe Denemarken tenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een geheel rood voetbalbroekje met aan de zijkanten de witte strepen van Adidas. Ook het logo van de DBU en het logo van Adidas zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Denemarken tenue zijn geheel rood en bevatten een witte horizontale band aan de bovenkant. Boven deze band bevinden zich drie kleine witte blokjes. Ook de initialen van de voetbalbond (DBU) en het logo van de kledingsponsor staan op de kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Denemarken voetbalshirts, waarin sterren als Eriksen, Poulsen, Bendtner, Kjaer, Jörgensen en nog meer Deense sterren zullen schitteren gedurende 2016-2017. De tenues van Denemarken bestaat voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adizero of Climacool technologie, waardoor de spelers van Denemarken optimaal kunnen presteren. Check ook meer info over het nieuwe Denemarken uitshirt 2016-2017.

Denemarken voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwste Denemarken voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen varieert van € 80,- – € 85,-. De prijs van het Denemarken shirt voor KIDS is € 65,-. Laat bovendien je Denemarken voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van het land. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER! 

of in de officiële Denemarken Adidas shop. (INCLUSIEF officiële bedrukking)

Denemarken -voetbalshirt -2016-2017

Denemarken -thuistenue -2016-2017

Denemarken -tenue -2016-2017