12 november 2015

Denemarken uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Denemarken uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Denemarken de kwalficatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Daarbij is het land ingedeeld in poule E en strijdt met Roemenië, Polen, Montenegro, Armenië en Kazachstan om een ticket naar het WK van Rusland. Het nieuwe uitshirt van Denemarken lijkt een streetwear achtig design te hebben.

Denemarken uittenue 2016-2017

Het nieuwe Denemarken uitshirt 2016-2017 is gebaseerd op de streetstyle die erg populair is onder Deense jongeren. Het nieuwe voetbalshirt herbergt dan verschillende kleuren die hierop betrekking hebben: zilver, wit en zwart. Het nieuwe voetbalshirt van Denemarken wordt allereerst gekenmerkt door de witte en grijze horizontale banen over het shirt. Verder bevat het shirt zwarte accenten. Zo zijn de mouwen van het nieuwe Denemarken voetbalshirt overwegend zwart, evenals de strakke v-hals van het shirt. De mouwen worden afgesloten met een witte bies. Opvallend is dat de drie strepen van Adidas zich bevinden aan de zijkanten van het shirt. Op voorgaande voetbalshirts van het land en Adidas liepen deze drie strepen nog over de schouders en mouwen. Uiteraard bevat het nieuwe shirt ook de rode kleur, welke afkomstig is van de kleuren van de Deense vlag en ook de belangrijkste kleur is van het thuisshirt van Denemarken. Het logo van Adidas op de rechter borst is rood. De Duitse kledingsponsor voorziet het nationale elftal van Denemarken en alle andere vertegenwoordigende teams van het land vanaf 2004. De andere borst bevat het logo van de Deense voetbalbond DBU (Dansk Boldspil-Union). Verder bevat de binnenkant van de krag nog een speciale strip. De binnenkant van de kraag bevat twee witte en een rode baan. Hierin is de vlag van het land afgebeeld, evenals een speciale leus: ''En Del af Noget Større". Dit betekent: ''Een deel van iets groters.'' Deze leus wordt in Denemarken gebruikt voor een speciale campagne voor jongeren. Ook de achterkant van de kraag bevat deze strip met tekst. Het nieuwe Denemarken uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Opvallend is dat dit short geen drie strepen van Adidas bevat. Wel staan de logo's van de DBU en Adidas op de shorts. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte en rode band. In de zwarte band staan heel subtiel de trademark strepen van Adidas. Ook de letters van de DBU staan heel stijlvol op de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Denemarken uitshirt voor 2016-2017, waarin sterren als Eriksen, Boilesen, Agger, Bendtner en Fischer schitteren gedurende de komende twee jaar. Ook het Denemarken thuisshirt 2016-2017 is bekend gemaakt. Dit shirt is gebaseerd op de legendarische voetbalshirts van de periode 1986-1988. Alle Denemarken tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues!

Denemarken voetbalshirt 2016-2017

Het nieuwe Denemarken uitshirt kan je per direct zowel voor volwassenen als voor KIDS kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor KIDS € 65,-. Het is mogelijk het voetbalshirt van Denemarken te voorzien met de bedrukking van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde officiële bedrukking als de spelers van Denemarken op het shirt dragen. Inclusief borstnummer. Wil je liever andere producten of goedkopere Denemarken producten? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER! 
of in de officiële Denemarken Adidas shop. (INCLUSIEF officiële bedrukking)

Denemarken -shirt -uit -2016-2017

Denemarken -Euro -2016-uitshirt


Denemarken -uitshirt -streetstyle -2016-2017