Denemarken WK 2023 vrouwen voetbalshirts

De Deense voetbalbond en kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe Denemarken WK 2023 vrouwen voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues speelt het Deense vrouwenteam de WK 2023 wedstrijden en de andere interlands in de periode 2023-2024. Tijdens het WK vrouwenvoetbal in Australië en Nieuw-Zeeland speelt Denemarken tegen Engeland, Haïti en China in poule D. Ook dit jaar is Hummel weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Denemarken dames voetbalshirts. Het Deense sportmerk heeft sinds 2016 een samenwerkingsverband met de nationale voetbalbond. De Denemarken dames voetbalshirts betreffen custom made voetbalshirts en zijn andere tenues dan door de mannen gedragen worden, de Denemarken voetbalshirts 2023-2024

Denemarken vrouwen thuisshirt 2023-2024

Het Denemarken dames thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het nationale vrouwenteam, die worden neergezet als superhelden. Om die reden is het design van het tenue geïnspireerd door de wilde pop-artstijl. De voetbalbond en Hummel wilden iets creëren wat echt in het oog springt en tegelijkertijd benadrukt hoe cool de vrouwen van het nationale team zijn. Pop-art is een stroming binnen de beeldende kunst, die halverwege de jaren '50 van de vorige eeuw is ontstaan in de Verenigde Staten en Engeland en onder andere tot uiting komt in stripverhalen. De stripverhalen vormen ook het uitgangspunt van de nieuwe Denemarken vrouwen voetbalshirts. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door de geometrische vormen, waarin delen van het logo van de Deense voetbalbond en de nationale vlag zijn verwerkt. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een design van diamanten met daarin dunne rode en witte lijnen. De chevrons van Hummel staan op de schouders en de rechterborst bevat het logo van het Deense sportmerk. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Deense voetbalbond, de Dansk Boldspil-Union (DBU). De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook geheel in stijl van de kleuren van de Deense vlag: rood/wit en de binnenkant van de hals bevat een speciale strip graphic met het logo van de voetbalbond. De achterkant van de hals is uitgerust met de nationale vlag. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met dezelfde all-over print als het voetbalshirt. De kousen zijn ook rood met ana de bovenkant ook een graphic print.

Denemarken vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Denemarken dames uitshirt 2023-2024 heeft hetzelfde design als het thuisshirt, maar is wit. Ook dit voetbalshirt heeft een all-over graphic print in pop-art stijl. De all-over print op het voetbalshirt is wit en op de mouwen en aan de zijkanten van het tenue bevinden zich rode detials. Het uitshirt is uitgerust met een ronde hals in het rood-wit en de logo's van de voetbalbond en Hummel staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de chevrons en de graphic aan de binnenzijde van de hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten.

Denemarken dames voetbalshirt bestellen

De Hummel Denemarken vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 79,95. In deze winkels kun je de Denemarken vrouwen voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de Denemarken vrouwen voetbalshirts direct in deze SHOP! 

of deze Denemarken fanshop! 

Denemarken vrouwen thuisshirt 2023-2024

Denemarken vrouwen uitshirt 2023-2024

Denemarken dames thuisshirt 2023-2024

Denemarken dames voetbalshirt WK 2023