Denemarken vrouwen voetbalshirts 2022-2023

De Deense voetbalbond en kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe voetbalshirts van het Deense vrouwenvoetbalelftal gepresenteerd. In deze tenue speekt het Deense vrouwenteam de Euro 2022 wedstrijden en de resterende kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2023. De vrouwen van Denemarken nemen het tijdens EK in Engeland in poule B op tegen Duitsland, Spanje en Finland. Ook dit jaar is Hummel weer verantwoordelijk voor de tenues van Denemarken. Het Deense sportmerk is sinds 2016 de kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van Denemarken en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024.

Denemarken vrouwen thuisshirt 2022-2023

De Denemarken vrouwen voetbalshirts 2022-2023 zijn een eerbetoon aan de fans, de passie en het harde werk dat nodig is om de droom te vervullen om deel uit te maken van het nationale vrouwenelftal van Denemarken. Zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt hebben een vrij eenvoudig design. Het thuisshirt is volledig rood en bevat een ronde hals. Op de schouders bevinden zich witte chevrons. Dit zijn de trademark tekens van Hummel. Het Denemarken vrouwen thuisshirt bevat verder een design van dunne zigzag lijnen. Op de rechterborst prijkt het logo van het Deense sportmerk en de andere borst bevat de badge van de voetbalbond, de DBU (Dansk Boldspil-Union). De binnenkant van de hals bevat het motto van het nationale damesteam: ''For Denmark.'' In de nek staat de tekst: ''SHARE THE GAME''. Het thuisstenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode chevrons. Ook het voetbalbroekje bevat de structuur van zigzaglijnen. Op het voetbalbroekje staan ook de logo's van de voetbalbond en Hummel. De kousen van het thuistenue zijn rood/wit.

Denemarken vrouwen uitshirt 2022-2023

Het Denemarken vrouwen uitshirt 2022-2023 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat ook een design van flinterdunne zigzaglijnen. Het uitshirt bevat ook een ronde hals met een rode lijn en de chevrons op de schouders zijn rood. Hetzelfde geldt voor het Hummel logo op de rechterborst en het motto van het nationale elftal aan de binnenkant van de hals. Op de linkerborst prijkt de badge van de DBU. Het Denemarken vrouwen uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte chevrons. De kousen zijn wit met rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Denemarken vrouwen voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Nadia Nadim, Pernille Harder, Sanne Troelsgard-Nielsen, Katrine Veje, Line Roddik, Mie Leth Jans en nog meer speelsters.

Denemarken voetbalshirt bestellen

De Denemarken vrouwen voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 67,95 en voor kinderen (maten 104, 116, 128, 140, 152 en 164) is het voetbalshirt € 59,95. In deze winkel vind je ook andere Denemarken merchandising. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de Denemarken voetbalshirts direct in deze SHOP! 

Denemarken vrouwen thuisshirt 2022-2023

Denemarken vrouwen uitshirt 2022-2023