18 oktober 2019

De Olympique Marseille X Puma Influence voetbalshirts

PUMA en Olympique Marseille hebben een speciale trainingscollectie gelanceerd. Deze nieuwe lijn van Puma en de Franse club heeft ook nog een speciale naam: The Influence collectie. Of de shirts uit deze special edition collectie ook daadwerkelijk door de spelers worden gedragen dit seizoen is niet bekend. Het zogenaamde ''Influence shirt'' van Puma is namelijk standaard onderdeel van de lifestyle lijn van het merk en is een mix van voetbal en straatcultuur. In de drie nieuwe trainingsshirts uit de Influence collectie van ''L'OM'' zijn dan ook drie elementen uit de populaire mode van tegenwoordig verwerkt: felle kleuren, een graphic print en Japanse prints.'' De collectie bevat een drietal nieuwe trainingsshirts. Check!

Drie Influence voetbalshirts Olympique Marseille

Één van de shirts uit de nieuwe Influence collectie van Marseille bevat marineblauwe en lichtblauwe, verticale banen. Naar de bovenkant van het shirt vervagen deze banen en is het shirt bijna geheel marineblauw. De verticale banen zijn bovendien uitgerust met een speciale graphic print. Deze graphic print heeft wat weg van vogels die achterelkaar vliegen. Op het midden van alle trainingsshirts staat in een sierlijk lettertype de naam van de stad en op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Op de achterkant van de shirts staat het getal 13 in hetzelfde lettertype als de naam van de stad op de voorkant van de shirts.

De andere twee trainingsshirts uit de Influence collectie van Olympique Marseille hebben vrijwel hetzelfde design. Deze shirts bevatten een all-over zigzag print van ruiten. Op het ene shirt zijn deze ruiten/diamanten een combinatie van zwart en oranje en op het andere shirt een combinatie van oranje en wit. Verder bevatten beide shirts dezelfde elementen als het blauwe Influence trainingsshirt van Olympique Marseille. Uiteraard zijn de special edition shirts ook weer uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Hierdoor zijn de shirts perfect om in te sporten!

Olympique Marseille Influence voetbalshirt bestellen

De Puma X Olympique Marseille Influence voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen. Deze shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en hebben een prijs van € 60,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Olympique Marseille INFLUENCE voetbalshirt exclusief in deze SHOP! 

Olympique Marseille Influence voetbalshirt

Olympique Marseille X Influence voetbalshirt