De heritage AS Roma windrunner 2018-2019

De windrunner is weer hot! Het is één van de eyecatchers van de collectie van Nike. Het jack is namelijk een combinatie van heritage, stijl en sportiviteit! Ieder jaar bevat de nieuwe collectie van de Nike clubs weer een windjack. Deze maand heeft Nike voor AS Roma ook een speciale windrunner gelanceerd. Dit jack is onderdeel van de Champions League collectie van de Italiaanse club. Deze windrunner is qua look geheel in stijl van deze collectie, maar wordt door de spelers vrij weinig gedragen. Vaak is de windrunner een toevoeging op de casual collectie van de club. Desalniettemin is het vaak een populair item en dat is dan ook de reden dat we het windjack van AS Roma in dit blog bespreken! Check alles over het design van het nieuwe windjack van Roma hieronder!

Rood/zwart AS Roma windjack 2018-2019

De AS Roma windrunner heeft dit jaar een echte retro look. Allereerst zijn de kleuren van het jack echt retro. Aan de rode clubkleur van de club uit de Italiaanse hoofdstad is in dit jack een nieuwe dimensie geven. De kleur rood op het jack is namelijk een wat roestige tint rood. Deze kleur wordt gecombineerd met zwart. We weten niet helemaal of de die-hard supporters van Roma met dit jack blij zullen zijn. Beide kleuren vormen namelijk de kleuren van AC Milan. Desalniettemin vinden wij deze kleurencombinatie het AS Roma jack een vintage look geven, waardoor we enthousiast zijn. Beide kleuren worden gescheiden door de zogenaamde chevron. Achter deze v-vorm zit een historisch verhaal. Pas in 1978 ging Nike ook kleding produceren. Één van de eerste items uit de kledinglijn van Nike was de windrunner. Circa veertig jaar geleden hadden de Nike windjacks al de chevron op de borst en deze 26 graden v is nooit meer verdwenen, zo ook niet in de vintage AS Roma Champions League windrunner. Aan het jack is door Nike en de club overigens ook nog een wat moderner tintje gegeven. De swoosh van Nike en het logo van de Italianen op dit shirt zijn namelijk zilver en hebben daardoor een reflecterend effect. Hierdoor val je altijd op wanneer je deze windrunner draagt, zelfs ’s avonds of ’s nachts dus.

Verder heeft de nieuwe AS Roma windrunner voor 2018-2019 nog meer technische kenmerken, die we hieronder kort opgesomd hebben:
• De AS Roma windrunner is uitgerust met een capuchon, waarin je je perfect kunt verstoppen of over je hoofd kunt doen bij slechte weersomstandigheden;
• Het jack is uitgerust met een speciaal laagje met ripstopmateriaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het de wind nog beter tegenhoudt;
• Het AS Roma jack bevat aan de achterkant een opening/gleuf en dit zorgt voor de perfecte ventilatie;
• De windrunner is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat ook boorden, zodat het jack altijd goed blijft zitten.

Qua look en feel is dit dus een stijlvol jack voor de echte AS Roma fan en dat is eigenlijk de gehele nieuwe Champions League collectie van de club. Deze lijn bevat ook nog het AS Roma tech fleece pak en het speciale Champions League trainingspak!

AS Roma windrunner 2018-2019 bestellen

De nieuwe AS Roma windrunner voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is€ 80,-. Check ook andere Roma producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je AS Roma windrunner altijd in deze officiële SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

of deze NIKE SHOP!