26 juni 2017

Crystal Palace uitshirt 2017-2018

Tegelijkertijd met het presenteren van Frank de Boer als nieuwe trainer van de club, heeft Crystal Palace het uitshirt voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van de Boer en Trustfull de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Crystal Palace eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek, waardoor het in dit nieuwe shirt dit seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland te bewonderen is. Het nieuwe uitshirt van de ''Glaziers'' bevat ook nog een nieuwe shirtsponsor. Check hieronder alle details over het nieuwe uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Selhurst Park in Londen.

Zwart Crystal Palace uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Crystal Palace uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend zwart en wordt gekenmerkt door twee horizontale banen in de clubkleuren van de Londense club. Deze banen zijn namelijk rood en blauw en worden geflankeerd door een dunnere witte baan. De witte accenten komen ook weer terug aan de achterkant van de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron versiert de rechter borst en op de mouwen komen de trademark tekens van het sportmerk terug. Macron is sinds 2014 kledingsponsor van Crystal Palace. Beide partijen tekenden in 2014 een contract voor vier seizoenen, wat betekent dat de verbintenis na dit seizoen afloopt. Of deze samenwerking wordt verlengd, wordt later dit seizoen pas bekend. Op het midden van het zwarte shirt van Crystal Palace prijkt het logo van de nieuwe shirtsponsor van de Londenaren: MANBETX. Het Maltese bedrijf en Crystal Palace sloten vandaag een overeenkomst voor meerdere seizoenen.

Het nieuwe Crystal Palace tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met details uit de clubkleuren van de in 1905 opgerichte club. De kousen van het nieuwe tenue bevatten ook deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn de tenues van de nieuwe club van Frank de Boer ook uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Crystal Palace. 

Crystal Palace uitshirt kopen

Het nieuwe Crystal Palace shirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio juli kopen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen gedurende dit seizoen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het shirt in DEZE SHOP! 

of deze WINKEL!