22 mei 2017

Crystal Palace thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Crystal Palace thuisshirt voor 2017-2018 is bekend! Het nieuwe tricot van Crystal Palace werd tijdens de campagne ''SOUTH LONDON IS OURS'' officieel gepresenteerd door de Premier League club en kledingsponsor Macron. Crystal Palace eindigde afgelopen seizoen als veertiende in de Premier League, waardoor het komend seizoen ook weer op het hoogste niveau speelt. Bovendien spelen de ''Eagles'' of ''Glaziers'' in dit nieuwe shirt de FA Cup thuiswedstrijden in Selhurst Park gedurende 2017-2018. Macron is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de designs en de productie van de nieuwe tenues van Crystal Palace. In 2014 tekenden beide partijen een contract tot en met het seizoen 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de in 1915 opgerichte club.

Crystal Palace thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Crystal Palace thuisshirt 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de rode en blauwe verticale banen over het shirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met een v-hals, welke aan de achterkant een gele band bevat. De gele details komen bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van kledingsponsor Macron op het shirt. De rechter borst bevat namelijk het logo van het Italiaanse sportmerk in het geel en de trademark tekens van het merk is te vinden op de schouders en mouwen. De linker borst van het nieuwe tricot is voorzien van het logo van de Engelse club. Crystal Palace heeft momenteel geen hoofdsponsor (meer), waardoor het shirt een cleane look heeft! Het nieuwe tenue van de club van trainer Sam Allardyce wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje. Het broekje bevat aan de onderkant een dunne strip. Deze strip is deels rood en deels geel. Ook de logo's van de club en Macron prijken op het broekje, evenals de trademark tekens van het merk. In de kousen komen ook alle kleuren van het shirt terug. De kousen zijn namelijk blauw met op het midden een rode band, geflankeerd door twee gouden banen. In de rode band zijn de initialen van de Engelse club verwerkt: CPFC. Bovendien staat hier het trademark poppetje van Macron. In het nieuwe tenue schitteren vanaf nu spelers als Zaha, Cabaye, Remy, Flamini, Sakho, Puncheon en andere sterren. Check ook het nieuwe Crystal Palace uitshirt. 

Crystal Palace voetbalshirt kopen

Het nieuwe Crystal Palace shirt voor 2017-2018 kan je vanaf juni kopen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 79,95 en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze online winkels kan je het nieuwe Crystal Palace shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. De shirts kunnen namelijk bedrukt worden met de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers dit seizoen dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Of laat je Crystal Palace shirt bedrukken met de officiële Premier League badge!

Koop het nieuwste shirt in  deze online SHOP. 

of in deze STORE!