26 augustus 2017

Crystal Palace 3e shirt 2017-2018

Crystal Palace heeft vandaag een nieuw alternatief uitshirt gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van Frank de Boer een aantal uitwedstrijden in de Premier League en FA Cup gedurende 2017-2018. De presentatie van het nieuwe 3e shirt van de Londense club volgt op de presentatie van de nieuwe thuisshirts en uitshirts eerder dit jaar. Voor de mannen van Crystal Palace dient het nieuwe 3e shirt als alternatief uitshirt, maar voor de vrouwen van de club is dit HET uitshirt. Check hieronder de details van het nieuwe tricot van de club, die haar thuiswedstrijden speelt op Selhurst Park.

Wit Crystal Palace 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Crystal Palace 3e shirt wordt gekenmerkt door de verticale witte banen over het shirt. Uiteraard komen ook de clubkleuren van de club van trainer de Boer terug in het shirt. Zo is het overgrote deel van de ronde hals rood/blauw en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Macron versiert de rechter borst. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de Engelse club. Beide partijen hebben een verbintenis tot 2018. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt prijkt sponsor MaBetX. De achterkant van het shirt is wit en bevat aan de bovenkant de naam van de club. Het tenue van Crystal Palace wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode en blauwe accenten.

Zoals alle tenues van Crystal Palace zijn ook deze shirts uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Riedewald, Zaha, Benteke, Cabaye, Townsend, Puncheon, Delaney en andere sterren. Check ook de andere Crystal Palace voetbalshirts voor 2017-2018.

Crystal Palace voetbalshirt kopen

Het nieuwe Crystal Palace 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf september kopen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 79,95 en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze online winkels kan je het nieuwe Crystal Palace shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. De shirts kunnen namelijk bedrukt worden met de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers dit seizoen dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Of laat je Crystal Palace shirt bedrukken met de officiële Premier League badge!

Koop het nieuwste shirt in  deze online SHOP. 

of in deze STORE!