Cruzeiro voetbalshirts 2023

De Braziliaanse voetbalclub Cruzeiro en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Cruzeiro Esporte Clube voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt ''Raposa'' de de Campeonata Brasileiro Série A en bekerwedstrijden dit jaar. De club van eigenaar Ronaldo promoveerde werd vorig seizoen kampioen van de Campeonato Brasileiro Série B en promoveerde dus weer naar het hoogste niveau. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Cruzeiro voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds medio 2020.

Cruzeiro thuisshirt 2023

Het Cruzeiro thuisshirt 2023 is een eerbetoon aan het winnen van de triple in 2003. In 2003 werd Cruzeiro namelijk kampioen van Brazilië, won het de Braziliaanse beker en schreef het de Campeonata Mineiro (het kampioenschap van de staat Minas Gerais) op haar naam. Het Cruzeiro thuisshirt 2023 is volledig blauw met donkerblauwe accentne. De moderne polokraag is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het zogenaamde 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en dus niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Op de andere borst staan de vijf sterren uit het logo van de club. Deze sterren symboliseren het Zuiderkuis, waarop de naam van de club is gebaseerd: Cru. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat een goud label met daarin een kroon en de tekst: ''Tríplice coroa – 20 anos'', verwijzend naar het winnen van de triple twintig jaar geleden. Het Cruzeiro thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Cruzeiro thuistenue.

Cruzeiro uitshirt 2023-2024

Het Cruzeiro uitshirt 2023-2024 is wit en bevat een design van diagonale, lichtblauwe banen met daarin een vervagend effect en dunne lijntjes. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de taping op de zijkanten van het voetbalshirt. De logo's van adidas en de club op de borst zijn blauw. Het uitshirt bevat een overlappende v-hals. Het voetbalbroekje van het uittenue is wit met zwarte adidas strepen en blauwe logo's. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Cruzeiro uittenue 2023-2024.

Cruzeiro 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Cruzeiro 3e voetbalshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan de prijzenkast van de club twintig jaar geleden. In 2003 werd de club kampioen van Brazilië, won de club de Copa do Brasil en de Campeonta Mineiro. Hiermee was Atlético Mineiro de eerste club in Brazilië die de zogenaamde ''triple crown'' won. Het Atlético Mineiro 3e voetbalshirt 2023-2024 is lichtblauw en bevat een design van cirkels, die iets weg hebben van een draaikolk, maar symbool staat voor een kroon, verwijzend naar de ''triple crown''. Alle details op het voetbalshirt zijn navy blauw en geel. De V-hals is navy blauw met een gele lijn en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas trademark strepen op de schouders zijn ook geel. Het tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan weerszijden gele adidas strepen. De sokken van dit tenue zijn lichtblauw met aan de bovenkant een donkerblauw vlak met gele adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Adidas AeroReady.  Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Pasvorm; Normaal

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cruzeiro voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Giberto, Nikão, Vital, Boetto, Rodrigues, Daniel Júnior en andere spelers. Helaas kun je deze voetbalshirts nog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van de club? Check het in deze winkel!

Cruzeiro thuisshirt 2023

Cruzeiro thuisshirt 2023

Cruzeiro voetbalshirts 2023
Cruzeiro voetbalshirts 2023
Cruzeiro voetbalshirts 2023
Cruzeiro voetbalshirts 2023
Cruzeiro voetbalshirts 2023