Cruzeiro uitshirt 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van de Braziliaanse club Cruzeiro is in samenwerking met kledingsponsor Umbro officieel gelanceerd. De Braziliaanse topclub staat op een achtste plaats in de Braziliaanse Série A. Echter is de Braziliaanse competitie niet de enige plek waar dit nieuwe gave shirt te bewonderen is. Ook tijdens de uitwedstrijden in de Copa Libertadores, De Zuid-Amerikaanse Champions League, gaan we Cruzeiro zien schitteren in dit shirt. Ook gaat de selectie van Mano Menezes in dit nieuwe uitshirt proberen de titel in de Copa do Brasil te verdedigen. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Cruzeiro? Check de details hieronder!

Cruzeiro uit shirt en tenue 2019-2020

Umbro en Cruzeiro hebben wat ons betreft een verschrikkelijk fris uitshirt gelanceerd. De basiskleur van het nieuwe shirt is wit en wordt versierd met een all over print van sterren. Deze schitteren over het gehele shirt. Een unieke kraag zorgt voor een strak design van het tricot. Deze kraag wordt afgemaakt door een subtiele blauwe V. Deze blauwe kleur komt in meer details terug op het nieuwe shirt van Cruzeiro. Zo zijn ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen blauw van kleur. Op de linkerkant van de borst staan verschillende sterren, deze zijn ook blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst is de dubbele diamant, oftewel het logo van Umbro, geplaatst. Een sierlijk detail van het shirt is een speciale badge aan de rechteronderkant van het shirt. Deze badge laat het ‘’Southern Cross’’ zien binnenin een diamant. Dit refereert naar het eerste clubwapen van Cruzeiro, of beter gezegd Palestra Itália. Dit was namelijk de naam van Cruzeiro tijdens de oprichting van de club in 1921. Zuid-Amerikaanse clubs staan bekend om veel reclame op het shirt. Zo ook bij dit nieuwe uitshirt van de Braziliaanse bekerhouder. Op de mouwen staan verschillende sponsoren en op de voorkant van het shirt staat de naam van hoofdsponsor SOCIO. Ook deze naam is te zien in blauwe letters.

Het nieuwe uitshirt van Cruzeiro wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. De eerstkomende wedstrijd waarin Cruzeiro speelt in dit shirt is tegen Boa Esporte. Deze wedstrijd wordt eind januari gespeeld. Dan ziet u sterren als: Dedé, Egídio, Orejuela, Romero, Neves en Sassá de show stelen in dit gave witte shirt. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe uitshirt van Cruzeiro

Cruzeiro voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Cruzeiro is vanaf medio februari te koop in de onderstaande webshop. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Zuid-Amerikaanse voetbalclubs? Check ook dan het overzicht in de shop. Ook heeft u de mogelijkheid om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Zuid- Amerikaanse voetbalshirts in DEZE WEBSHOP