24 april 2017

Corinthians voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club Corinthians zijn afgelopen weekend officieel gelanceerd door Nike en de Braziliaanse club. In deze nieuwe shirts speelt Corinthians de wedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2017-2018. De Amerikaanse kledingsponsor en de Braziliaanse club maakten tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ''Timao'' bekend. Uiteraard bespreken we beide nieuwe voetbalshirts hieronder!

Geïnteresseerd in een shirt van Corinthians? Check het unieke retro shirt of check de voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs!

Corinthians thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Corinthians voor 2017-2018 is overwegend wit en bevat zwarte details. De zwarte details komen terug in een band achter de ronde hals en in de baan, die verticaal over het midden van het shirt loopt. Deze baan loopt naar beneden wat toe wat spitser en symboliseert het zwaard van St. George. Saint George is een belangrijk symbool in Brazilië en voor Corinthians. De geschiedenis van St. George bij de club Corinthians laten we jullie bespaard. Een speciaal detail is ook te vinden aan de binnenkant van het nieuwe trikot van de Braziliaanse club. Hier staat namelijk de bijnaam: TIMAO. De rechter borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2015 de tenues en trainingskleding van de club. De andere borst van het shirt is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Arena Corinthians. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

Corinthians uit shirt en tenue 2017-2018

Het uitshirt van Corinthians heeft een meer retro achtig design. Dit shirt is zwart en wordt gekenmerkt door de vijf verticale witte banen. Ook deze banen lopen spits naar de onderkant en symboliseren het zwaard van St. George. Dit tenue is uitgerust met een crew neck en de mouwen zijn geheel zwart. Ook de binnenkant van dit shirt bevat een speciaal detail. Hier staat namelijk de datum van het kampioenschap in 1977: 13-10-1977. Voor die periode was de club 23 jaar geen kampioen geworden. Twee jaar geleden werd de club voor het laatst kampioen. Het zwarte uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Jadson, Kazim Richards, Ramos en Jo. Ook deze nieuwe tenues zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Corinthians voetbalshirt kopen

De nieuwe thuisshirts en uitshirts van Corinthians voor 2017-2018 kan je vanaf medio mei kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95! Uiteraard heb je de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Check ook het overzicht met beschikbare Corinthians producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd. 

Scoor het unieke Corinthians retro shirt

of check de voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs!