Corinthians uitshirt 2020-2021

Corinthians en Nike hebben vandaag het nieuwe Corinthians uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de Braziliaanse voetbalclub de Brasileirao Serie A, beker en Copa Libertadores wedstrijden gedurende 2020-2021. De club heeft een eer hoog te houden als het om stijlvolle tenues gaat en daar wordt dit seizoen niet vanaf geweken. Het nieuwe tenue van Corinthians heeft namelijk een heerlijk retro design en dat heeft alles te maken met het feit dat het voetbalshirt op een historisch tenue gebaseerd is.

Corinthians uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Corinthians uitshirt 2020-2021 is namelijk, evenals het thuisshirt, geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1989-1990. Dit jaar is het dertig jaar geleden dat Timão voor het eerst in de geschiedenis kampioen van Brazilië werd. Daarna zouden er nog zes kampioenschappen volgen. Het Corinthians uitshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de dunne, witte, verticale banen over het tenue. Verder bevat het uitshirt een witte v-hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Uiteraard is het voetbalshirt ook uitgerust met speciale details. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale tekst: “Início de uma Era” (de start van een nieuw hoofdstuk). Een ander speciaal detail op de nieuwe Corinthians tenues zijn de rugnummers van de spelers. In het rugnummer is namelijk een afbeelding van één van de spelers van het kampioenelftal van 1990 verwerkt: Neto. De rugnummers hebben bovendien dezelfde stijl als de rugnummers van 1990. Verder bevat de rechterborst van het Corinthians uitshirt de swoosh van Nike. Het sportmerk is sinds 2003 kledingsponsor van de Brazilianen en beide partijen hebben nog een verbintenis tot 2029. De linkerborst bevat het clubembleem van Corinthians. Het uittenue wordt dit seizoen gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo’s van de club en Nike. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een witte band. Zoals ieder seizoen zijn de voetbalshirts van Nike uitgerust met de Dri Fit technologie van het merk, dat zorgt voor de perfecte afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Corinthians uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pedrinho, Luan, Romero, Jadson, Boselli, Cantillo en andere sterspelers.

Corinthians uitshirt 2020-21 kopen

Het nieuwe Corinthians uitshirt kun je vanaf augustus kopen in de onderstaande winkel. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. In de onderstaande shop vind je ook goedkope t-shirts of een hoodie van de club en kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Corinthians voetbalshirt exclusief in de Corinthians fanshop

Corinthians uitshirt 2020-2021