Het nieuwe Corinthians uitshirt voor 2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Braziliaanse club. In dit voetbalshirt speelt Corinthians de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2016. Het nieuwe Corinthians voetbalshirt heeft dit jaar een speciaal design. Voor het eerst in de geschiedenis van de club wordt het shirt gekenmerkt door horizontale banen.

Corinthians uittenue 2016-2017

Het nieuwe Corinthians uitshirt 2016 wordt gekenmerkt door de horizontale zwarte en witte banen over het voetbalshirt, evenals het thuisshirt van Barcelona voor 2015-2016. Het shirt is overwegend zwart en bevat zes horizontale witte banen over het voetbalshirt. Dit design is geïnspireerd door de vlag van de staat waarin Sao Paulo (de thuishaven van Corinthians) ligt: Paulista. De vlag van Paulista wordt namelijk ook gekenmerkt door de de horizontale zwarte en witte banen over het shirt. Ook de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een witte lijn. Verder bevat het Corinthians voetbalshirt een ronde hals, welke aan de achterkant wit is. De mouwen zijn geheel zwart. Het logo van Nike staat in het wit op de rechter borst. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2003 aan de Braziliaanse club verbonden en zal nog in ieder geval tot en met 2023 de voetbalshirts, tenues en trainingskleding van de club verzorgen. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal label, met daarin een afbeelding van de vlag van Paulista en de tekst: ''Poderoso Timao'' (krachtig roer), verwijzend naar het logo van de club. Op de achterkant staan overigens ook de horizontale witte lijnen. Het nieuwe Corinthians uittenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip. Ook hierop zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd. De kousen zijn zwart met witte accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe Corinthians uitshirts en tenues voor 2016. Deze zullen gedragen worden door sterren als Vagner Love, Luciano, Jadson en Felipe Oliviera. Alle Corinthians tenues zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, afvoer van zweet en verkoeling. Eerder lanceerde Corinthians en Nike al een nieuw thuisshirt en 3e shirt voor dit seizoen.

Corinthians voetbalshirt kopen

Het stijlvolle Corinthians voetbalshirt voor 2016 is helaas nog nergens te koop. Zodra dit wel het geval is, hebben we weer nieuws. Alle nieuwe voetbalshirts voor 2016 of 2016-2017 scoor je bij Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking of Fan Style bedrukking. De Fan Style bedrukking is in kleur, stijl en lettertype identiek aan de officiële bedrukking, maar bevat niet het logo van de club.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Corinthians -voetbalshirts -2016-2017

Detail -corinthians -voetbalshirt -2016-2017

Corinthians -shirt -uit -2016-2017