8 oktober 2020

Corinthians derde wedstrijdshirt 2020-2021

Corinthians en Nike hebben het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Braziliaanse club vandaag officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club haar wedstrijden in de Brasileirao Serie A, beker en Copa Libertadores wedstrijden gedurende het seizoen 2020-2021. Corinthians staat bekend om de stijlvolle ontwerpen van de shirts die de club draagt. Verantwoordelijk voor deze designs is Nike. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 2003 de trotse kledingsponsor van de Braziliaanse club. Deze verbintenis loopt nog door tot 2029. Nieuwsgierig naar het derde wedstrijdtenue van Corinthians? Check de details hieronder!

Corinthians derde wedstrijdshirt 2020-2021

Een opvallend design voor het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Braziliaanse club. De basiskleur van het nieuwe tricot is bruin met een lichtblauw kruis over de body van het shirt. Ook de biezen aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw en de ronde hals van het shirt heeft de blauwe kleur. Op de rechterkant van de borst prijkt de swoosh, dit logo van Nike heeft dezelfde kleur het kruis op het shirt. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van de Braziliaanse club. Dit is echter niet het huidige logo, het gaat om het klassieke logo. Dit werd gebruikt tot en met 1939. De grote vraag die dit shirt oproept is: Waar komt deze opvallende kleurencombinatie vandaan? Het derde wedstrijdshirt van Corinthians is geïnspireerd bij de Corinthian-Casuals. Een Engels team wat connecties heeft met de Corinthians foundation. De naam van deze Engelse club is gebaseerd op Corinthian FC. Een Engelse amateurclub uit Londen tussen 1882 en 1939. Voor de fanatieke Corinthians fan is een bezoek aan de Engelse Amateurclub een must. De Corinthian-Casuals speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Brazilianen. Dit om het 100-jarig bestaan te vieren. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Corinthians wordt gecompleteerd door een bruine voetbalbroek en bruine kousen. Net zoals bij alle andere tenues van Nike, wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Corinthians voetbalshirt bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Corinthians is te bestellen in de onderstaande webshop. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. In de onderstaande webshop vind je ook goedkope T-shirts of een hoodie van de club. Ook is het mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Corinthians voetbalshirt exclusief in DEZE WEBSHOP