30 september 2015

Colombia Copa America thuisshirt 2016 uitgelekt

Het mogelijke design voor het nieuwe Colombia thuisshirt 2016 is uitgelekt. Als dit daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van de Colombianen wordt, dan zal dit opvallende thuisshirt gedragen worden gedurende de Copa America thuiswedstrijden van 2016. Dat het nieuwe Colombia thuisshirt 2016 opvallend wordt lijkt vrijwel zeker. In 2016 vindt wederom een Copa America plaats ter ere van het honderd-jarig bestaan van de CONMEBOL, beter bekend als de Zuid-Amerikaanse voetbalbond. Het toernooi zal plaatsvinden in de Verenigde Staten. De nieuwe shirts voor het nationale elftal van Colombia worden hoogstwaarschijnlijk begin 2016 gelanceerd en worden dan begin maart al in gebruik genomen. De voetbalshirts hebben door de jaren heen veel verandering ondergaan. Zo was het Colombia thuisshirt in 1985 nog rood met blauwe en gele accenten. Pas in 1993 werd overgegaan op de huidige kleursamenstelling van het thuisshirt.

Wit Colombia thuisshirt 2016

Het mogelijk nieuwe Colombia thuishirt lijkt wederom te switchen naar een andere kleur. Het shirt lijkt namelijk onder andere gebaseerd op het Colombia thuisshirt van de jaren '40. In de jaren '70 en '80 werd dit voetbalshirt van de Colombianen gebruikt als uitshirt. Als het Colombia thuisshirt 2016 daadwerkelijk gebaseerd wordt op het thuisshirt van de jaren '40 dan zal het shirt overwegend wit zijn. Daarnaast bezit het dan ook een diagonale baan over de voorzijde van het shirt die de kleuren van de Colombiaanse vlag uitbeeld: geel, blauw en rood. Het shirt lijkt een frisse look te krijgen. Mogelijk keert het logo van de Colombiaanse voetbalbond FCDF terug op de linkerborst, terwijl een zwart logo van adidas wellicht de rechterborst versierd. Als we de berichtgeving moeten geloven wordt het thuistenue gecomplementeerd door een wit short en witte kousen. Zodra wij meer details hebben over het nieuwe Colombia Copa America thuisshirt 2016, dan melden wij dat uiteraard. Hou de website em onze social-media goed in de gaten. Check hieronder alvast een eerste uitgelekte foto en een foto van het uitshirt van 1973.

Colombia thuisshirt en uitshirt 2015-2016 kopen

De huidige voetbalshirts van het Colombiaanse elftal inclusief officiƫle bedrukking van sterspelers als James, Cuadrado en Falco vind je inclusief 10% korting in de groote online voetbalshop, Subside Sports.

Colombia Thuisshirt 2016

Colombia Uitshirt 1970