28 april 2021

Club Nacional voetbalshirts 2021-2022

De Uruguayaanse voetbalclub Club Nacional de Football heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2021-2022 gelanceerd. In deze tenues speelt Club Nacional de Football de wedstrijden in de Uruguayaanse Primera Division en de Copa Libertadores gedurende 2021-2022. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Gran Parque Central in Montevideo. Umbro is al een aantal jaar kledingsponsor van de club uit de hoofdstad van Uruguay en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues.

Club Nacional de Football thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Club Nacional de Football thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het succesvolle jaar 1971. Het is dit jaar namelijk veertig jaar geleden dat ''Bolso'' drie prestigieuze prijzen won, namelijk het kampioenschap, de Copa Libertadores en de wereldbeker. In de finale van de Copa Libertadores versloeg de club Estudiantes twee keer met 1-0 en in de finale van de wereldbeker waren de Uruguayanen te sterk voor Panathinaikos. Ajax had in 1971 overigens de Europa Cup I gewonnen, maar om verschillende redenen (een te druk programma, het lange reizen, geen premies) zagen de Amsterdammers af van de wedstrijd tegen Nacional en speelde in plaats daarvan de verliezend finalist van de Europa Cup I in de finale van de wereldbeker tegen de club uit Uruguay. Over twee wedstrijden won Nacional met 3-2 van Panathinaikos, waardoor het voor de derde keer in 1971 een prijs omhoog kon houden. Het Club Nacional de Football thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen weer geheel wit en bevat een all-over print van het getal 71. Ook de andere clubkleuren komen terug in het tenue. De V-hals is een combinatie van rood en wit en ook de taping op de mouwen heeft deze kleuren. In deze taping is een vervagend effect verwerkt. De band aan de onderkant van de rechtermouw is rood en die aan de onderkant van de andere mouw is blauw. Verder bevat het tenue verschillende verwijzingen naar de gewonnen bekers in 1971. De binnenkant van de hals bevat een taping waarin in het rood de prijzen zijn opgesomd. De achterkant van de hals bevat de tekst: ''“Mística Ganadora” en aan de achterkant van het tenue bevindt zich een speciale tag. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro en de andere borst bevat het logo van de club. Verder bevat het tenue verschillende sponsors: Ántel, BBVA, Turil en Renault. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte broekjes.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Club Nacional de Football voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als D'Alessandro, Bergessio, Fernández, Emiliano Martinez, Gabrielli en nog meer spelers. De nieuwe Club Nacional voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Deze bestel je al vanaf € 24,95 in deze winkel! 

Club America thuisshirt 2021

Club America thuisshirt 2021-2022 achterkant