Club Nacional voetbalshirts 2020

De Uruguayaanse club Club Nacional en kledingsponsor Umbro hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2020 uitgebracht. In deze tenues speelt de club uit Uruguay de wedstrijden in de nationale competitie (Primera Division) en Copa Libertadores dit seizoen. De 47 voudig kampioen van Uruguay werd namelijk afgelopen seizoen opnieuw kampioen van het land. De ‘’Tricolores’’ en Umbro presenteerden zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt voor het team van trainer Gustavo Munúa.

Club Nacional thuisshirt 2020

Het nieuwe Club Nacional thuisshirt heeft dit jaar een speciaal design. Het tenue is overwegend wit en bevat een watermerk over de body van het tenue. Deze print is alleen zichtbaar als de spelers zweten of wanneer het voetbalshirt nat is. Deze all-over print bestaat uit afbeeldingen van de spandoeken en vlaggen van de supporters van Club Nacional de Football. Daarnaast bevat het voetbalshirt blauwe en rode accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een brede, rode band en een dunnere, blauwe lijn. Deze kleuren komen ook weer terug in een band aan de achterkant van de hals. Dit design is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1988, een tenue waarin de club de wereldbeker won. De linkerborst is voorzien van het embleem van de in 1899 opgerichte club en de andere borst bevat het logo van Umbro. Verder staan sponsoren als Antel, BBVA en Turil op het tenue. Verder is de binnenkant van de hals uitgerust met de leus van de club: Que lo llevan adentro como lo llevo yo.” De onderkant van het thuisshirt bevat ook nog een tag met daarin clubdetails. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen met blauwe en rode accenten.

Club Nacional uitshirt 2020

Het Club Nacional uitshirt voor 2020 is dit jaar marineblauw met een design van diagonale strepen in de taping over de schouders. Dit design is geïnspireerd door de chevron van het Umbro logo. Verder bevat het uittenue een combinatie van een rechte en diagonale hals. Het diagonale gedeelte is blauw en deze kleur komt ook weer terug in een band aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de tekst: “La Primera Hinchada Del Mundo.” In de hals staat de tekst: “Camiseta Del Hincha”, net boven de handtekening van Prudencio M. Reyes, de allereerste fan uit de rijke geschiedenis van de club. De logo’s van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het uitshirt en verder bevat het tenue ook dezelfde shirtsponsoren. Bovendien is het voetbalshirt aan de zijkanten uitgerust met een blauwe taping. Het voetbalbroekje en de kousen zijn ook navy blauw. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club Nacional voetbalshirt voor 2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bergessio, Fernández, Yacob, Irizabal en nog meer spelers.

Club Nacional voetbalshirt bestellen

De Club Nacional voetbalshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de club uit Uruguay. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Deze bestel je al vanaf € 24,95 in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel je Club Nacional voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Club Nacional voetbalshirt 2020-2021

Club Nacional uitshirt 2020