Club Nacional de Football voetbalshirts 2022-2023

De Uruguyaanse voetbalclub Club Nacional de Football heeft in samenwerking met Umbro het nieuwe Nacional voetbalshirts 2022 gepresenteerd met het motto ''This is our game.'' In deze nieuwe tenues speelt de club uit Montevideo de Uruguayaanse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. Nacional speelt al sinds de oprichting van de club in 1899 op het hoogste niveau van Uruguay, won maar liefst 48 titels en degradeerde nog nooit.

Nacional thuisshirt 2022-2023

Het Nacional thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door door het eerste witte voetbalshirt dat door de club gedragen werd. In 1902 (3 jaar na de oprichting van de club) droeg Nacional voor het eerst een wit voetbalshirt. Het thuisshirt is dan ook een eerbetoon aan het voetbalshirt van 20 jaar geleden. Het voetbalshirt is geheel wit en bevat in de opstaande kraag en de band aan de onderkant van de mouwen blauwe en rode accenten. Het Umbro logo op de rechterborst is rood en de linkerborst bevat de badge van de club. In de band aan de onderkant van de mouwen zijn alle prijzen die de club de afgelopen 120 jaar gewonnen heeft gedrukt. Ook de onderkant van het voetbalshirt bevat een label met daarin een verwijzing dat de club al 120 jaar een wit tenue draagt. Op het midden van het tenue staat sponsor Ántel, de mouwen bevatten het logo van Turil en de schouders het logo van BBVA. Het Nacional thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe band en subtiele rode lijn. De kousen zijn wit met ook aan de bovenkant een blauwe en rode band.

Nacional uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Umbro Nacional uitshirt 2022 heeft een vrij eenvoudig design. Zoals vrijwel ieder jaar het geval is, is het Nacional uitshirt overwegend rood en bevat het verder blauwe en witte accenten. Dit zijn de twee andere clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Gran Parque Central. De gevouwen kraag van het voetbalshirt is rood en de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Verder bevat het Nacional uitshirt een ronde hals en zijn alle logo's centraal op de borst geplaatst. Onder de hals bevindt zich de dubbele diamant van Umbro en daaronder staan de logo's van de club en hoofdsponsor Ántel. Alle andere logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt bevindt zich een blauw recycle logo met daarin het logo van de club. Deze graphic verwijst naar het feit dat het voetbalshirt is gemaakt van gerecycled materiaal en onderdeel is van het duurzaamheidsprogramma van Umbro. Op de achterzijde van het tenue staan ook de logo's van Assist Card en Renault. Het uittenue van Club Nacional de Football wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en rood/witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van Nacional, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gigliotti, Monzeglio, Cándido, Izquerdo, Castro, Ramirez en nog meer spelers.

De nieuwe Club Nacional voetbalshirts 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Deze bestel je al vanaf € 24,95 in deze winkel! 

Nacional thuisshirt 2022-2023

Nacional thuistenue 2022-2023

Nacional thuisshirt 2022-2023

nacional thuisshirt 2022-23

Club Nacional uitshirt 2022-2023

Club Nacional uitshirt 2022-2023

Club Nacional uitshirt 2022-2023