21 december 2016

Club Nacional voetbalshirt 2017

De Uruguayaanse club Club Nacional heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro het nieuwe shirt voor 2017 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de voormalige club van sterren als Suarez, Lodeiro, Pereiro en Godin de wedstrijden in het Estadio Gran Parque Central in Montevideo gedurende 2017-2018. Het nieuwe thuisshirt van de club bevat een klassiek design en werd deze week gelanceerd onder het motto #PuraPassion. We bespreken het design van het nieuwe shirt en tenue kort hieronder.

Het nieuwe shirt van Club Nacional is zoals altijd geheel wit en bevat dit jaar een klassieke polo kraag. Op de linker borst prijkt het logo van de club uit Montevideo en de andere borst bevat de dubbele diamant van de Engelse kledingsponsor. Verder staat hoofdsponsor Antel op het midden van het shirt en wordt het nieuwe tenue van de Uruguayanen gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Zoals we gewend zijn heeft Umbro dus ook voor Club Nacional een klassiek tenue gelanceerd. De kledingsponsor van PSV verzorgt sinds 2014 de tenues en trainingskleding van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van Club Nacional.

Het nieuwe Club Nacional shirt voor 2017 kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs scoren? Check ze dan in deze SHOP!

Club -nacional -shirt -2017