26 juni 2011

Club Brugge voetbalshirts 2011/2012

Club Brugge voetbalshirts 2011/2012 De nieuwe Club Brugge voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel door de club bekend gemaakt. Het thuisshirt van Club Brugge wordt traditioneel gekenmerkt door de blauwe en zwarte verticale banen. Over de voorkant van het shirt lopen drie zwarte verticale banen en vier blauwe verticale banen. Ook de mouwen hebben dit design. Verder heeft het shirt een ronde hals met een klassieke opstaande retrokraag. Op de linkerborst staat het logo van Club Brugge en op de andere borst in het goud het logo van Puma. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. Hoofdsponsor van de club, waarvan Adrie Koster trainer is, is DEXIA. Het logo van DEXI staat op het midden van het shirt. Check hieronder een foto van het Club Brugge thuisshirt 2011/2012.


Het Club Brugge uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is wit en bevat verschillende  kenmerken uit de clubkleuren (blauw/zwart). Zo is de rechtermouw blauw en de linkermouw zwart. Ook bevat het shirt, zoals bij wel meer 2011/2012 PUMA voetbalshirts te zien is, twee diagonale lijnen over de borst en schouder. De ene baan is blauw en de andere zwart. Het shirt bevat verder een witte V-hals. Op de linkerborst staat het logo van Club Brugge en op de andere het logo van Puma. Ook de mouwen bevatten weer het logo van de teamkledingsponsor. DEXIA staat op het midden

Sterren als Vleminckx, Stenman, Donk en Hoefkens kan je zien schitteren in de nieuwe  Club Brugge shirts 2011/2012. Deze voetbalshirts kan je binnenkort kopen in de voetbalshop van Subside Sports. Check hier ook een groot aanbod in voetbalmerchandising.

Koop het hier!