18 april 2013

Chelsea thuisshirt 2013/2014

Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2013/2014 is officieel bekend gemaakt! Zoals in de teaser al bekend werd gemaakt is het shirt ontworpen onder het motto: 'It's blue, what else matters?'. Het Chelsea tenue is van oudsher blauw en dit is ook komend seizoen het geval. Alleen hoe het shirt exact op gebied van details er uit zou zien was onbekend. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Chelsea de Europese en Premier League wedstrijden op Stamford Bridge. Het nieuwe thuisshirt is zoals al bekend overwegend blauw. Het wordt gekenmerkt door een gevouwen kraag met een witte V-hals en diverse witte details.

Zo zijn de Adidas trademark strepen op de schouders in de kleur wit, evenals het logo van teamkledingsponsor Adidas op de rechterborst. De linkerborst van het shirt bevat het Chelsea embleem. Hoofdsponsor Samsung is ook komend jaar weer shirtsponsor van de Londense voetbalclub. Het nieuwe Chelsea thuistenue heeft een blauw broekje met op de zijkant de Adidas trademark strepen. Op de rechter pijp van de broek staat het logo van Chelsea. De kousen zijn wit met aan de bovenkant drie horizontale Adidas trademark strepen. Het tenue is voorzien van de nieuwste Adidas technologieën. Deze zorgen ervoor dat het tenue niet alleen blauw is, maar dat het shirt op het veld ook een voorsprong creëert  ten opzichte van de tegenstander. Zo is het tenue voorzien van de nieuwste TechFit™. Deze technologie helpt bij het verbeteren van de snelheid, uithoudingsvermogen en het bewustzijn. TechFit stabiliseert de spieren en concentreert energie.  Dit helpt de spelers om explosieve acceleratie te genereren en het maximale vermogen te leveren. Daarnaast is het shirt voorzien van de technologie Adidas ClimaCool™. Deze technologie balanceert de warmte door middel van een mix van warmte en vocht controle materialen, ventilatiekanalen en 3D stoffen. Deze mix verbetert de luchtstroom bij het dragen van het shirt.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea thuisshirt 2013-2014. Deze voetbalshirts kan je vanaf mei 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!, evenals de nieuwe Chelsea trainingskleding, trainingspakken, tenues en andere merchandising en met de officiële printing van de Chelsea sterspelers. Inclusief 10% korting!

Koop het hier... en discussieer hieronder met ons mee...


Chelsea thuisshirt 2013-2014

Chelsea thuisshirt 2013-2014

Chelsea shirt 2013-2014

Bron foto's: AdidasFootball