Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2012-2013 is officieel door de club en teamkledingsponsor Adidas bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt Chelsea de Premier League en Europese thuiswedstrijden op Stamford Bridge gedurende het seizoen 2012/2013. Het nieuwe Chelsea shirt is traditioneel blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de gouden details over het shirt. Goud staat voor het jaar 2012, het jaar van de sport en vreugde in Londen en bovendien het jaar van de Olympische Spelen. Zo zijn Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen goud, evenals het logo van Adidas en het logo van Chelsea op de borst. Op het midden van het shirt staat bovendien hoofdsponsor SAMSUNG in het goud.

Verder is het Chelsea shirt 2012-2013 voorzien van een ronde kraag en bevat de voorkant van het shirt diagonale blauwe en lichter blauwe banen. Op de achterkant van het shirt, net onder de nek, staan de initialen van Chelsea (CFC) ook in het goud. De Chelsea voetbalbroekjes 2012/2013 zijn ook voorzien van gouden details. Het short is blauw en bevat ook gouden adidas trademark strepen en gouden logo's van Adidas en Chelsea. De Chelsea kousen 2012/2013 zijn ook blauw en zijn aan de bovenkant voorzien van drie gouden Adidas trademark strepen met daaronder de naam van de club.

De nieuwe Chelsea voetbalshirts 2012/2013 zijn voorzien van het Adidas TechFit™ en het Adidas Climacool™ systeem. Het TechFit™ systeem faciliteert de snelheid, het uithoudingsvermogen en het bewustzijn van spelers. Het TechFit™ systeem zorgt er namelijk voor dat de spieren van de voetballers gestabiliseerd worden, zodat de spelers explosief kunnen zijn en maximale kracht kunnen leveren. Het Adidas ClimaCool™ systeem is een systeem dat ervoor zorgt dat vocht en hittenaar buiten wordt getransporteerd, zodat de voetballers zich comfortabel voelen.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea thuisshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt en het hele Chelsea tenue 2012-2013 kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Check daar ook de Chelsea trainingspakken, trainingsshirts, anthem jacks, retro kleding en andere Chelsea merchandising.

Koop het hier!

Chelsea thuisshirt 2012-2013

Chelsea thuisshirt printing

Chelsea thuisshirt Torres 2012-2013