18 april 2013

Chelsea keepersshirt 2013/2014

Het nieuwe keepers tenue van Chelsea seizoen 2013/2014 is officieel bekend gemaakt. In dit tenue werken de keepers van Chelsea de Europese en Premier League thuiswedstrijden af op Stamford Bridge. Het keepers tenue dat hoogstwaarschijnlijk gedragen zal worden door topkeepers Petr Cech en Thibaut Courtois is overwegend geel. De mouwen van het keeper shirt zijn zwart, evenals de ronde kraag van het shirt. Op de schouders zijn in het geel de Adidas trademark strepen te zien. Het logo van teamkledingsponsor Adidas op de rechterborst is zwart, evenals het logo van Chelsea op de rechterborst.

Ook dit jaar is de shirtsponsor Samsung. Het broekje van het tenue is net als het shirt overwegend geel. Het broekje heeft op de zijkant in het zwart de drie bekende Adidas trademark strepen. De kousen zijn ook geel en hebben aan de bovenkant een zwart detail. Het bovenstuk van de kousen is zwart met drie horizontale Adidas trademark strepen in de kleur geel. Het keepers tenue is voorzien van de nieuwste Adidas technologieën. Deze zorgen ervoor dat het tenue er niet alleen goed uit ziet, maar dat het op het veld ook een voorsprong creëert ten opzichte van de tegenstander. Zo is het tenue voorzien van de nieuwste TechFit™. Deze technologie helpt bij het verbeteren van de snelheid, uithoudingsvermogen en het bewustzijn. TechFit stabiliseert de spieren en concentreert energie.  Dit helpt de keepers om explosieve acceleratie te genereren en het maximale vermogen te leveren. Daarnaast is het tenue voorzien van de technologie Adidas ClimaCool™. Deze technologie balanceert de warmte door middel van een mix van warmte en vocht controle materialen, ventilatiekanalen en 3D stoffen. Deze mix verbetert de luchtstroom bij het dragen van het Chelsea keepers shirt.

Check hieronder de foto van het nieuwe Chelsea keepersshirt 2013/2014. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio mei 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts en uitshirts van de club uit Londen. Inclusief officiële printing en 10% korting.

Koop het hier!

Chelsea keepersshirt 2013-2014