Canada vrouwen voetbalshirts WK 2023

De Canadese voetbalbond en kledingsponsor Nike hebben de officiële Canada WK 2023 vrouwen voetbalshirts officieel gepresenteerd! In deze voetbalshirts speelt het Canadese vrouwenvoetbalelftal de WK 2023 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Tijdens de poulefase van het toernooi speelt Canada tegen gastland Australië, Ierland en Nigeria. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Canada vrouwen voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2019. De Canada vrouwen voetbalshirts betreffen custom made voetbalshirts en zijn dus andere voetbalshirts dan de Canada voetbalshirts 2022-2023, welke door het mannenteam gedragen worden.

Canada vrouwen thuisshirt 2023

Het Canada vrouwen thuisshirt 2023-2024 is een combinatie van rood en zwart en bevat een patroon van geometrische vormen, geïnspireerd door het esdoornblad uit het logo van de voetbalbond. De esdoorn is bovendien het nationale symbool van het land. De all-over print van het Canada vrouwen voetbalshirt bevat ook een gradiënt print, waarbij de zwarte en rode tinten in elkaar overlopen. De ronde hals is een combinatie van rood en zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de Canadese voetbalbond (Canada Soccer Association/CSA). Het voetbalbroekje van het Canada thuistenue is volledig zwart en de kousen zijn rood.

Canada vrouwen uitshirt 2023

Het Nike Canada vrouwen uitshirt 2023-2024 is volledig wit en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met aan de zijkanten een rode driehoek. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. De logo's van de voetbalbond en Nike staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant een rode band.

Zoals alle Nike tenues zijn de voetbalshirts van het Canadese vrouwenvoetbalelftal uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, welke afkomstig zijn van plastic waterflessen. Alle details op het tenue, zoals de swoosh en het logo van de voetbalbond, zijn gemaakt van het Nike Grind materiaal. Dit betreft een speciaal duurzaamheidsprogramma van Nike, waarbij productieschroot en afgedankte schoenen getransformeerd zijn in gerecyclede Nike-Grind materialen. De voetbalbroekjes bevatten ook een nieuwe technologie. De Nike Leak Protection technologie is speciaal ontworpen voor de menstruatie periode van de voetbalsters. De voetbalbroekjes bevatten namelijk een tweelaags kruis en een voering, die bloed absorbeert, afvoert en vasthoudt. Deze laag fungeert als een anti-lekkage barrière. 

Canada dames voetbalshirt bestellen

De nieuwe Nike Canada vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf juni bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en zijn € 89,95. In deze winkels kun je de Canada vrouwen voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering.

Bestel de Canada voetbalshirts altijd in deze winkel! 

Canada dames thuisshirt 2023-2024

Canada dames uitshirt 2023-2024

Canada dames voetbalshirts 2023-2024