Canada voetbalshirts 2019-2021

Nike is vanaf dit jaar kledingsponsor van de Canadese voetbalbond en verzorgt dus ook de tenues van het nationale voetbalelftal van Canada. Een week na de lancering van de tenues van het dameselftal van Canada zijn ook de voetbalshirts van de mannen uitgebracht door Nike en de bond. In deze tenues speelt het Canadese voetbalelftal de wedstrijden om de Gold Cup van 2019 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit jaar vindt de Gold Cup plaats in de Verenigde Staten en Costa Rica van 15 juni tot 7 juli.

Canada thuisshirt 2019-2021

Beide nieuwe Canada voetbalshirts zijn gebaseerd op een standaard template van Nike. Het thuisshirt van ''The Cannucks'' heeft alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de opvallende strepen en taping over de mouwen. Deze hebben een lichtere tint rood. Verder bevat het shirt een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. Op de borst prijken de swoosh van Nike en het embleem van de Canadese voetbalbond, de Canadian Soccer Association (CSA). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten dezelfde zigzag taping als op de schouders en mouwen van het tenue. De kousen van het thuistenue zijn ook volledig rood.

Canada uitshirt 2019-2021

Het Canada uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter geheel wit met een zwarte swoosh op de rechter borst. De andere borst bevat weer het logo van de voetbalbond en de mouwen zijn uitgerust met de flitsende strepen. De broekjes en de kousen van dit tenue zijn geheel wit. Beide tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf un gedragen worden door spelers als Jakovic, Piette, Teibert, Hoilett, Ricketts en Cavallini.

Canada voetbalshirt kopen

De nieuwe Canada tenues voor 2019-2021 kun je vanaf mei 2019 bestellen. Zowel het thuisshirt als het uitshirt hebben een prijs van € 84,95 en zijn vanaf dan beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkopere Canada producten in de onderstaande webwinkel. Directe levering!

Bestel je Canada voetbalshirt altijd in deze winkel!