8 juni 2021

Canada voetbalshirts 2021-2022

De Canadese voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike weer nieuwe voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues speelt het Canadese voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. In een poule met Suriname, Bermuda, Aruba en de Kaaimaneilanden strijdt Canada om een ticket naar de finaleronde. Uiteindelijk kwalificeren drie landen uit Noord- en Midden Amerika zich direct voor het WK in Qatar.

Canada thuisshirt 2021-2022

Het Nike Canada thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar een standaard template. Het tenue heeft namelijk het VaporKnit Strike III template van Nike, welke alweer van 2019 dateert. Het voetbalshirt is rood en bevat op de mouwen een design van golven. Daarnaast bevat het tenue een ronde hals en staan de logo’s van Nike en de Canadese voetbalbond (Canada Soccer / CA) op de borst. De achterkant van het tenue bevat een kleine opening en verder is het tenue aan de zijkanten uitgerust met een zigzagband in het rood. Het thuistenue van Canada wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen, waarop ook de logo’s van de bond en Nike staan.

Canada uitshirt 2021-2022

Het Canada uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde eenvoudig design als het thuisshirt, maar heeft een andere template, namelijk het Strike III template. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat op de rechterborst de swoosh van Nike in het zwart en op de andere borst het logo van de voetbalbond. Ook dit tenue heeft een ronde hals. Verder bevat het uittenue geen opvallende details. De broekjes en de kousen van het Canada uittenue zijn ook volledig wit. Zoals alle Nike tenues zijn ook de Canada voetbalshirts 2021-2022 weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Davies, Larin, David, Hutchinson, Cavallini, Buchanan en andere spelers.

Canada voetbalshirt bestellen

De Nike Canada voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95. In deze winkels kun je het Canada tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Canada voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Canada thuisshirt 2021-2022

Canada thuisshirt 2021-2022