16 september 2022

Canada voetbalshirts 2022-2023

Het Canadese voetbalelftal draagt als enige team tijdens het WK in Qatar geen nieuwe voetbalshirts. De Canadese voetbalbond en Nike hebben ervoor gekozen om geen nieuwe tenues te ontwikkelen voor het WK. De reden hiervan is dat de Canada voetbalshirts onderdeel zijn van een andere ontwikkelingscyclus dan de andere voetbalshirts van Nike. Het Canadese voetbalelftal draagt tijdens het WK in Qatar dus dezelfde voetbalshirts als tijdens de kwalificatiewedstrijden. In de poulefase van het toernooi speelt Canada tegen België, Marokko en Kroatië. Het is voor Canada de tweede keer in de historie dat het land aanwezig is op een wereldkampioenschap. De laatste keer was in 1986. Ook dit jaar is Nike dus verantwoordelijk voor het design en de productie van de Canada tenues. het Amerikaanse sportmerk is sinds 2019 kledingsponsor van ''Les Rouges''. 

Canada thuisshirt 2022-2023

Het Nike Canada thuisshirt 2022-2023 een standaard template. Het tenue heeft namelijk het VaporKnit Strike III template van Nike, welke alweer van 2019 dateert. Het voetbalshirt is rood en bevat op de mouwen een design van golven. Daarnaast bevat het tenue een ronde hals en staan de logo’s van Nike en de Canadese voetbalbond (Canada Soccer / CA) op de borst. De achterkant van het tenue bevat een kleine opening en verder is het tenue aan de zijkanten uitgerust met een zigzagband in het rood. Het thuistenue van Canada wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen, waarop ook de logo’s van de bond en Nike staan.

Canada uitshirt 2022-2023

Het Canada uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde eenvoudig design als het thuisshirt, maar heeft een andere template, namelijk het Strike III template. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat op de rechterborst de swoosh van Nike in het zwart en op de andere borst het logo van de voetbalbond. Ook dit tenue heeft een ronde hals. Verder bevat het uittenue geen opvallende details. De broekjes en de kousen van het Canada uittenue zijn ook volledig wit. Zoals alle Nike tenues zijn ook de Canada voetbalshirts 2021-2022 weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Davies, Larin, David, Hutchinson, Cavallini, Buchanan en andere spelers.

Canada voetbalshirt bestellen

De Nike Canada voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95. In deze winkels kun je het Canada tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Canada voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Canada voetbalshirts 2022-2023

Canada thuisshirt 2021-2022

Canada thuisshirt 2021-2022