18 mei 2020

Canada thuisshirt 2020-2021

De Canadese voetbalbond en Nike hebben afgelopen week het nieuwe Canada thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. Dit tenue wordt door het Canadese voetbalelftal met name gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende 2020-2021. Ook wordt dit voetbalshirt gedragen in de Nations League wedstrijden op eigen bodem. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van het Canada tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds begin 2019 kledingsponsor van ''The Canucks.''

Canada thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Canada voetbalshirt 2020-2022 heeft een speciaal design. Het thuistenue is namelijk geheel rood en bevat een all-over print van ruiten. Deze ruiten vormen samen de bladeren van het esdoornblad uit het logo van de Canadese voetbalbond en de Canadese vlag. Verder is het nieuwe Canada thuisshirt uitgerust met een zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. Op de rechterborst prijkt het logo van de voetbalbond en de andere borst is voorzien van het embleem van de Canadese voetbalbond, de Canada Soccer Association (CS). In de nek heeft Nike bovendien een rode taping verwerkt, welke ook weer zichtbaar is op de achterkant van het voetbalshirt van het nationale elftal. Het Canada thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen, waarop ook weer uitingen van de voetbalbond en het Amerikaanse sportmerk staan. Uiteraard zijn de Canada tenues ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een perfecte vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Canada tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Davies, Larin, David, Hutchinson, Cavallini, Osorio en nog meer sterspelers.

Canada voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Canada thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf medio juni/juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95. In deze winkel kun je het Canada tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Canada voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Canada voetbalshirt 2020-2021