17 mei 2018

Canada thuisshirt 2018-2019

De Canadese voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Het Noord-Amerikaanse land heeft zich helaas niet weten te plaatsen voor het aankomende WK in Rusland. Canada heeft zich sowieso pas één keer weten te plaatsen voor het Wereldkampioenschap voetbal. Dit was in 1986 in Mexico. Het nieuwe thuisshirt van de Canadezen is wel te zien tijdens de Gold Cup. Dit toernooi wist Canada zelfs één keer te winnen. De selectie van bondscoach John Herdmann gaat ook aankomend jaar weer in stijl het voetbalveld op. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Canada? Lees hieronder snel verder!

Canada thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Canada is Umbro. Het Engelse merk Umbro is voor het nieuwe shirt geïnspireerd door het Canadese symbool, de Maple Leaf. Dit is het bekende esdoornblad uit de vlag van Canada. Het nieuwe thuisshirt van Canada is gelanceerd onder de krachtige woorden, ‘’ONE GUARD FOR THEE.’’ De basiskleur van het nieuwe shirt is rood, echter is het shirt ook versierd met witte accenten. Deze kleuren zijn natuurlijk gebaseerd op de vlag van het land. Het shirt heeft een schitterend klassiek karakter gekregen. Dit komt onder anderen door de gave all-over print op de borst van het shirt. De all-over print is gemaakt van allemaal Maple Leafs. Het nieuwe thuisshirt van Canada heeft vele verschillende witte accenten. Deze komen bijvoorbeeld voor in de kraag van het shirt. Onder de kraag zit een chevron. De chevron is wit van kleur en zorgt ervoor dat het lijkt of het shirt is uitgerust met een V-hals. Dit is echter niet zo, de kraag is rond. Ook over de schouders van het shirt loopt een subtiele witte baan. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Umbro. De dubbele diamant is wit van kleur. Sinds 2011 heeft Umbro de verantwoordelijkheid voor de shirts van het Canadese elftal. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Canadese voetbalbond. Ook deze is wit. In het logo van de bond staat natuurlijk ook de bekende Maple Leaf.

Het nieuwe thuistenue van Canada wordt compleet gemaakt door een rode broek en rode voetbalkousen. Ook deze zijn versierd met witte details. Op het broekje van het thuistenue van Canada zijn ook de logo’s van Umbro en de Canadese voetbalbond te vinden. Het nieuwe thuisshirt van Canada is voor het eerst te zien tijdens de wedstrijd van de Canadese vrouwen tegen Olympisch kampioen Duitsland. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 10 juni.

Canada voetbalshirts bestellen.

Op dit moment is het nieuwe thuisshirt van Canada nog niet te bestellen in Europa. Wanneer dit wel het geval is hebben wij nieuws en laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Ben je opzoek naar andere fan artikelen van het Noord-Amerikaanse land? Bekijk dan het overzicht in DEZE WEBSHOP. Directe levering gegarandeerd!