17 maart 2017

Canada uitshirt 2017-2018

Het nationale elftal van Canada heeft weer een nieuw voetbalshirt. Vandaag hebben Umbro en de Canadese voetbalbond een nieuw uitshirt voor het Noord Amerikaanse land gelanceerd. In dit shirt speelt het Canadese elftal de oefenwedstrijden en de wedstrijden in de CONCACAF Gold Cup gedurende 2017 en 2018. Canada is inmiddels uitgeschakeld in de kwalificatie naar het WK van 2018 in Rusland. Check hieronder de details van het nieuwe trikot van de Canadezen.

Het nieuwe Canada shirt heeft een vrij simpel design en is geheel wit met rode details. De rode details komen terug in de zijkanten van de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de dunne diagonale lijntjes over het shirt. De rechter borst van het shirt bevat de dubbele diamant van kledingsponsor Umbro en de linker borst is uitgerust met het logo van de Canadese voetbalbond: Canadian Soccer Association / Canada Soccer. Umbro verzorgt sinds 2011 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal van Canada. Verder bevat de achterkant van het nieuwe shirt nog een detail. Hier staat namelijk net onder de kraag de vlag van het land. Ook de binnenkant van het nieuwe voetbalshirt van het Canadese voetbalelftal bevat een detail. Hierin staat namelijk de ‘’soundwave’’ van het volkslied van het Canada: "O Canada."  Het nieuwe Canada tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode accenten. Dit broekje bevat ook de logo’s van de voetbalbond en de Umbro. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. In deze tenues schitteren sterren als Rickets, de Guzman, Hutchinson en andere sterren. 

Het nieuwe Canada uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf binnenkort kopen in DEZE SHOP. De prijs van het shirt is ongeveer EU 79,95 en hier kan je je shirt natuurlijk ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd. Check daar ook fan t-shirts van Canada.