21 oktober 2019

Botafogo voetbalshirts 2019-2020

Botafogo en Kappa hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt Botafogo de Futebol e Regatas de Campeonato Brasileiro Série A wedstrijden en bekerwedstrijden gedurende 2019-20. Vanaf dit seizoen is het Kappa weer kledingsponsor van ''Fogão.'' Eerder verzorgde het Italiaanse merk al de tenues en trainingskleding in de 2004-2009. Kappa volgt het Zuid Amerikaanse sportmerk Topper op als kledingsponsor. Afgelopen weekend lanceerde men zowel het thuisshirt als 3e shirt van de club van trainer Eduardo Barroca.

Botafogo thuisshirt 2019-2020

Het Botafogo thuisshirt voor 2019-2020 heeft het traditionele design. Het tenue wordt gekenmerkt door de zwarte en witte, verticale banen. In deze banen is een all-over print van sterren verwerkt, verwijzen naar het logo van de Brazilianen. Het thuisshirt is verder uitgerust met een toelopende V-hals in het zwart/wit/zwart en dit design komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn verder helemaal zwart. De rechterborst is uitgerust met een zilver Kappa logo en de andere borst bevat het logo van de Braziliaanse club uit Rio de Janeiro. Verder bevat de zijkant van het tenue een brede zwarte taping, waarin ook weer het Kappa logo is verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte taping met daarin de Kappa logo's. De kousen van het thuistenue zijn grijs met aan de bovenkant een witte lijn. Bovendien zijn de kousen uitgerust met de initialen van de club.

Botafogo 3e shirt 2019-2020

Het Botafogo 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een toelopende V-hals in het zwart/wit. Deze kleuren komen ook weer terug in de biesjes. Verder bevat het 3e shirt een watermerk, welke wat weg heeft van een doolhof. Ook dit tenue bevat een taping aan de zijkanten met daarin de logo's van Kappa. Het Kappa logo staat ook weer op de rechterborst en op de linkerborst prijkt het embleem van de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Botafogo tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Paulo Mior, Marcinho, Luiz Fernando en nog meer sterspelers.

Botafogo voetbalshirt kopen

De nieuwe Botafogo tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Braziliaanse club. Ben je fan van de Braziliaanse vereniging en wil je de club aanmoedigen met een ander shirt? Check dan de onderstaande winkels. Hier scoor je al een shirt vanaf € 25,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Botafogo voetbalshirt in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Botafogo thuisshirt 2019-2020