8 mei 2017

Botafogo voetbalshirts 2017-2018

Botafogo en het Braziliaanse merk Topper hebben dit weekend de nieuwe shirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt de voormalige club van Clarence Seedorf de wedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2017-2018. De club en Topper maakten zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van ''Fogao'' bekend. Check hieronder alle details en geniet vooral van de coole marketingfoto's!

Botafogo thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Botafogo thuisshirt voor 2017-2018 heeft een echt retro design en wordt gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het shirt. De design loopt ook door over de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een zwarte bies en ook de onderkant van het shirt bevat een zwarte band. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een zwarte retro kraag en prijken de logo's van de club en Topper op de borst. Hoofdsponsor CAIXA staat op het midden van het shirt. Verder bevat de binnenkant van de kraag een uniek detail. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de tekst: ''CampeĆ£o desde 1907" (Kampioen sinds 1907), verwijzend naar het eerste kampioenschap van de club 110 jaar geleden. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Botafogo uitshirt 2017-2018

Het Botafogo uitshirt is overwegend wit en bevat tevens zwarte details. De zwarte accenten komen terug in de brede strip over de mouwen, de bies, de v-hals en een band aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met verticale witte banen en staan de logo's van Topper, de club en de shirtsponsor op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Ook dit shirt is uitgerust met een speciale inscriptie in de kraag. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit/zwart broekje en wit/zwarte kousen. Het 3e shirt van Botafogo is donkergrijs met een speciale structuur. Dit shirt bevat een v-hals en een gevouwen kraag met zwarte accenten. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen.

Botafogo voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van de Braziliaanse club kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de Braziliaanse club. Wil je andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs scoren? Check het exclusief in deze SHOP! Of check het unieke retro shirt in deze SHOP!