24 augustus 2015

Botafogo voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club Botafogo zijn afgelopen weekend officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Braziliaanse club. In deze voetbalshirts speelt de club de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. De nieuwe shirts van de club waar Clarance Seedorf heeft gespeeld zijn een ode aan de kampioenschappen van de club in 1968 en 1995. Dit komt tot uiting in de klassieke designs van de nieuwe voetbalshirts van Botafogo.

Botafogo thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Botafogo thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het shirt. Verder bevat het shirt een kleine v-hals met gevouwen kraag. De mouwen bevatten aan de onderkant een zwarte bies. Verder bevat het shirt aan de onderkant een label met daarop twee sterren, die verwijzen naar de twee gewonnen kampioenschappen van de club. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Puma. Het logo van Puma staat ook op de mouwen. Hoofdsponsor Guara Mix staat als sponsor op de schouders. De nieuwe Botafogo thuistenues worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

Botafogo uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Botafogo uitshirt voor 2015-2016 is geheel zwart met een ronde hals met aan de zijkanten witte accenten. De logo's van Puma, de club en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit shirt bevat aan de onderkant een label met de twee sterren. Het uittenue wordt ook gecompleteerd door een zwart short. De kousen van dit tenue zijn overwegend zwart met aan de bovenkant een witte band. De club heeft dit seizoen ook een 3e shirt, welke als alternatief uitshirt gedragen wordt. Dit shirt is grijs met dunne witte strepen over het shirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door en grijs voetbalbroekje en grijze kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Botafogo voetbalshirts, waarin sterren als Carvolho, Galvao en Mattos schitteren gedurende komend seizoen.

De nieuwe voetbalshirts van Botafogo kan je vanaf oktober 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports! Check daar ook andere voetbalshirts van Braziliaanse of Zuid Amerikaanse clubs!

Botafogo -voetbalshirts -2015-2016

Bron: footyheadlines.com