27 juni 2016

Bordeaux uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Girondins Bordeaux voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel gepresenteerd door de Franse club en kledingsponsor PUMA. In deze voetbalshirts speelt Bordeaux de uitwedstrijden in de Franse Ligue en Coupe de Ligue gedurende komend seizoen. Bordeaux eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek, waardoor het komend seizoen opnieuw actief is op het hoogste niveau in Frankrijk, maar niet in Europa. Eerder lanceerde de club al het nieuwe thuisshirt en flitsende 3e shirt van de club. We bespreken hieronder het design van het nieuwe uitshirt.

Bordeaux uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Bordeaux voor 2016-2017 is dit jaar overwegend wit met bordeaux rode accenten. Deze bordeaux rode accenten komen allereerst terug in het driehoekige vlak onder de v-hals. Dit vlak bevat bovendien een witte baan in de vorm van een v. Hiermee heeft het nieuwe shirt vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van de Duitse kledingsponsor in het bordeaux rood. PUMA is sinds 2007 kledingsponsor van de club en verzorgt dus al bijna tien jaar de tenues, trainingskleding en teamkleding van de club. De andere borst is voorzien van het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Matmut Atlantique en in 1881 is opgericht. De onderkant van het voetbalshirt is ook nog eens uitgerust met een bordeaux rode band. Het nieuwe uittenue van Girondins Bordeaux wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een bordeaux rode strip. Ook de logo's van de club en Puma zijn op de shorts aanwezig. De kousen zijn ook overwegend wit met aan de bovenkant een bordeaux rood vlak met subtiele witte lijn. Check hieronder de foto's van het nieuwe uittenue van Bordeaux, welke uitgerust zijn met de PUMA DRY CELL technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In het nieuwe uitshirt schitteren sterren als Diabaté, Debuchy, Sané, Rolan en nog meer sterren. Check ook het eerder gepresenteerde altnernatieve Bordeaux uitshirt voor 2016-2017, met all-over print!

Bordeaux voetbalshirt kopen

Het nieuwe Girondins de Bordeaux uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Hier kan je ook je Bordeaux shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Bordeaux producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in deze officiële shop

of hier!

Bordeaux -uitshirt -2016-2017-pumaBordeaux -uittenue -2016-2017