3 juli 2019

Girondins Bordeaux voetbalshirts 2019-2020

Girondins Bordeaux en Puma hebben gisteren de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt Bordeaux de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden dit seizoen. De club van trainer Ricardo Gomes eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats in de Franse competitie en speelt daarom ook komend seizoen weer op het hoogste niveau. Sinds 2004 is Puma kledingsponsor en het Duitse sportmerk is ook weer verantwoordelijk voor de nieuwe tenues van ''Les Girondins.''

Girondins Bordeaux thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Girondins Bordeaux thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is navy blauw en wordt gekenmerkt door de v-baan over de borst. Deze v-baan is verdeeld in twee witte banen met in het midden een zilveren band. Boven deze baan staan de logo's van de club en Puma. De mouwen van het tenue bevatten een witte Puma T7 taping, waarin ook het logo van Puma verwerkt is. Op het midden van het voetbalshirt van Bordeaux staat sponsor Bistro Gigant. De binnenkant van de hals is uitgerust met een blauwe taping. Deze is ook zichtbaar op de achterkant van het shirt en hierin prijkt een v. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje en ook de kousen hebben deze kleur.

Girondins Bordeaux uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Bordeaux uitshirt voor 2019-2020 is wit en bevat beige v-banen over de body van het shirt. Aan de onderkant zijn deze banen nog wat vlakker, maar met name naar het midden toe worden de banen spitser. De bovenkant van de borst is uitgerust met een navy blauwe v-baan. Het uitshirt is uitgerust met een donkerblauwe band over de schouders en mouwen. Deze kleur komt ook weer terug in de taping in de nek. De logo's van de sponsoren en club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met navy blauwe accenten. Bordeaux heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt, het 3e shirt. Dit voetbalshirt is rood en bevat op de voorkant vier verticale, blauwe lijnen. Het 3e shirt is verder uitgerust met een polo kraag en over de mouwen loopt een blauwe taping. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. De logo's van de club en Puma staan op de borst en op het derde tenue staat WINAMAX als hoofdsponsor. In de nek van het 3e shirt prijkt het oprichtingsjaar van de club: 1881. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en rood/blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bordeaux tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Koundé, Kamano, Maja, Plasil, Briand, Kalu en andere spelers.

Bordeaux voetbalshirt kopen

De Girondins de Bordeaux voetbalshirts kan je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft een prijs van € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Dit voetbalshirt en tenue is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Hier kan je ook je Bordeaux shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Bordeaux producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop

Bron foto's: footpack.fr