15 mei 2017

Girondins Bordeaux thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Girondins Bordeaux thuisshirt voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt speelt de Franse club van trainer Gourvernnec de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France thuiswedstrijden in het Stade Matmut Atlantique gedurende 2017-2018. Het nieuwe voetbalshirt heeft het gebruikelijke design met wat flitsende details.

Bordeaux thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Bordeaux thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door het v-design over de borst. Dit v-design bevat dit jaar dunne witte en navy blauwe stippen, waardoor het een flitsend design heeft. Dit jaar is het nieuwe tricot van de Franse club ook uitgerust met wat klassieke accenten. Zo is het shirt uitgerust met een klassieke henley collar met een witte band en een navy blauw knoopjes. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze mouwen hebben overigens een wat donkerdere kleur dan de rest van het shirt. Het logo van kledingsponosr Puma versiert in het navy blauw de rechter borst en komt in het wit terug op de mouwen. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2007 de tenues en trainingskleding van de club uit het Zuid Westen van Frankrijk. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het nieuwe tenue prijkt het logo van sponsor SWEETCOM. Subsponsor Sports Weather versiert de rechter schouder. Het nieuwe tenue van Bordeaux wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje en navy blauwe kousen met witte details.

De nieuwe Bordeaux tenues zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Menez, Rolan, Ounas, Toulalan en Plasil.Check bovendien het flitsende zwart voetbalshirt van Bordeaux. 

Bordeaux voetbalshirt kopen

Het nieuwe Girondins de Bordeaux thuishirt voor 2017-2018 kan je nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Dit voetbalshirt en tenue is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Hier kan je ook je Bordeaux shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Bordeaux producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop