25 juli 2018

Girondins Bordeaux voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Girondins Bordeaux voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Franse club. In deze voetbalshirts speelt Bordeaux de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. De club van trainer Poyet eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Franse competitie, waardoor het zich verzekerde van een ticket voor de voorronde van de Europa League. PUMA is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Bordeaux tenues. Sinds 2004 zijn beide partijen al partners van elkaar. Het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot 2020. Check hieronder alle details van zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van de club uit Frankrijk.

Bordeaux thuisshirt 2018-2019

Het Bordeaux thuisshirt voor 2018-2019 heeft het iconische design. Het shirt is overwegend donker blauw en bevat de v-baan in het wit op over de borst. Hieronder bevindt zich nog een v-baan in het blauw en deze band bevat dunne, verticale strepen. Verder is het thuisshirt uitgerust met een witte v-hals en de brede taping over de schouders en mouwen is ook wit. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen en het logo van de club staat op de linker borst. Hoofdsponsor SWEETCOM versiert het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte accenten.

Bordeaux uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Bordeaux heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is overwegend wit en bevat een roze v- baan over de borst. Deze band heeft een fading design. Onder deze band bevinden zich verticale strepen. Deze banen lopen ook deels door de v-baan heen. De mouwen zijn overwegend roze en zijn uitgerust met een navy blauwe taping. Hierin staat ook weer het logo van Puma en het embleem van de Duitse kledingsponsor prijkt in het navy blauw ook op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club en sponsor BISTRO REGENT staat als hoofdsponsor op de uittenues. De achterkant bevat in de nek de naam van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte voetbalkousen met roze details. Bordeaux draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit shirt is geïnspireerd door het shirt dat de club droeg in de UEFA Cup finale tegen Bayern München in 1995-1996. Zidane droeg onder andere dit shirt. Het 3e shirt is rood met een blauwe polo kraag en een blauwe strip over de schouders en mouwen. Bovendien bevat het shirt dunne, donker blauwe, verticale banen over het shirt.

Check hieronder alle foto's van de nieuwe Bordeaux voetbalshirts voor 2018-2019. Alle Puma tenues zijn uitgerust met de Puma Dry cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Kamano, Plasil, Sabaly, Labore, Vada en nog meer sterspelers.

Bordeaux voetbalshirt kopen

De Girondins de Bordeaux voetbalshirts kan je nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Dit voetbalshirt en tenue is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Hier kan je ook je Bordeaux shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Bordeaux producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop