13 juli 2017

Girondins Bordeaux 3e shirt 2017-2018

Van Girondins Bordeaux zijn we niet anders gewend dan dat ze een flitsende uitshirt of 3e shirt hebben. Ook dit seizoen hebben Puma en de Franse club weer een uniek shirt gepresenteerd, dat de club draagt tijdens de uitwedstrijden in Franse Ligue 1 en de Coupe de France en Coupe de Ligue gedurende 2017-2018. Als onderdeel van het ''STEP OUT'' pack lanceerde Puma vandaag namelijk het nieuwe derde shirt van de Franse club. Dit bevat nog een dertigtal andere voetbalshirts van clubs, waarvan het Duitse sportmerk kledingsponsor is. Alle shirts uit dit pak hebben een donkere kleur als belangrijkste kleur, zo ook het nieuwe 3e shirt van de Franse nummer zes van afgelopen seizoen. Check hieronder de details.

Zwart/roze Girondins Bordeaux 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Bordeaux 3e shirt voor 2017-2018 wordt door de club ook wel het ''surf kit'' genoemd. Reden hiervan is het flitsende design van over de mouwen. De mouwen zijn overwegend paars/roze en bevatten een all-over gradient print, welke de zee moet voorstellen. Dit design komt ook terug aan de zijkanten van het shirt. Een uniek detail is bovendien te vinden aan de achterkant van de kraag. Hier bevindt zich namelijk een golf in het paars/roze. Verder is het shirt geheel zwart en bevatten de mouwen ook een zwarte strip. In deze strip is een roze logo van Puma verwerkt. De cat van het Duitse sportmerk komt ook terug op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de in 1881 opgerichte club. Hoofdsponsor WINAMAX versiert het midden van het opvallende tricot van de Franse club. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals met kleine v-opening. 

Het nieuwe Bordeaux 3e shirt wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de zijkanten paars/roze accenten. De kousen van het 3e tenue van de club van trainer Gourvennec zijn ook zwart met paarse en roze details. Zoals alle tenues van het sportmerk zijn ook deze tenues uitgerust met het Dry Cell syteem van het merk. Deze technologie zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling voor een optimale prestatie. Het nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Roland, Laborde, Plasil en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van de Franse club.

Bordeaux 3e voetbalshirt kopen

Het nieuwe Girondins de Bordeaux shirt voor 2017-2018 kan je kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Hier kan je ook je Bordeaux shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Bordeaux producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop