Girondins Bordeaux voetbalshirts 2020-2021

Adidas en Girondins Bordeaux hebben vandaag zowel het nieuwe Girondinds Bordeaux thuisshirt als uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is adidas de nieuwe kledingsponsor van de club uit Zuid Frankrijk. Beide partijen tekenden een samenwerking voor meerdere seizoenen. Adidas neemt het stokje over van Puma, dat sinds 2004 de tenues van ''Les Girondins'' verzorgde. Adidas is geen onbekende voor de club. Ook in de periode 1984-1987 en 1999-2004 was adi kledingsponsor.

Girondins Bordeaux thuisshirt 2020-2021

Het Girondins Bordeaux thuisshirt 2020-2021 is ook dit jaar weer overwegend donkerblauw en wordt gekenmerkt door de witte v-baan over de borst. Bovendien bevat het tenue van de Franse club dit seizoen een all-over print van flitsende, diagonale strepen. De bovenkant van het thuisshirt heeft een iets donkerdere tint blauw dan de onderkant van het tenue. Verder is het Bordeaux thuisshirt dit seizoen uitgerust met een V-hals en staan de drie adidas strepen dit jaar op de schouders in het wit. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor Bistro Régent prijkt op het midden van het tenue, onder de v-baan. Met de shirtsponsor heeft Bordeaux nog een samenwerkingsverband tot 2023. In de nek prijkt het oprichtingsjaar van de club: 1881. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte accenten.

Girondins Bordeaux uitshirt 2020-2021

Het Girondins Bordeaux uitshirt 2020-2021 is dit seizoen wit met gouden logo's van adidas en de club op de borst. De gouden tint komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Hier bevindt zich een brede bordeaux rode band, welke geflankeerd wordt door twee gouden banen. De drie adidas strepen op de schouders zijn bordeaux rood en bovendien bevat het uittenue een ronde hals. Het logo van de shirtsponsor is donker rood en het oprichtingsjaar van de club op de achterkant van het tenue is goud. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode adidas strepen en gouden logo's. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken. Alle adidas tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor ventilatie en de perfecte afvoer van vocht en zweet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bordeaux tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Maja, Koscielny, Ui-jo, Adli, Ait Bennasser en nog meer spelers.

Bordeaux voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Girondins Bordeaux thuisshirt en uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen zijn de voetbalshirts € 69,95. In de onderstaande winkels kun het het tenue van de Franse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien goedkope t-shirts. Directe levering! 

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop

 

Bordeaux thuisshirt 2020-2021

Bordeaux voetbalshirt 2020-2021

Bordeaux uitshirt 2020-2021