Girondins Bordeaux voetbalshirts 2021-2022

De Franse voetbalclub Girondins Bordeaux en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Girondins Bordeaux voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Bordeaux eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek en speelt dit jaar dus opnieuw op het hoogste niveau van Frankrijk. Sinds de zomer van 2020 is adidas de kledingsponsor van ''Les Girondins'' en ook dit jaar is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor de aankleding van de selectie.

Girondins Bordeaux thuisshirt 2021-2022

Het Girondins Bordeaux thuisshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend navy blauw en bevat weer de iconische v-baan in het wit over de borst. De adidas strepen op de schouders zijn ook wit en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft het ''nieuwe'' logo, waarvan de club inmiddels alweer afscheid genomen heeft. Sponsor WINAMAX is onder de v-baan geplaatst. Het thuistenue bevat bovendien een ronde hals. In de hals op de achterzijde van het tenue zijn de jaartallen 1881-2021 verwerkt. De club bestaat dit jaar namelijk 140 jaar. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook donkerblauw met witte adidas stripes.

Girondins Bordeaux uitshirt 2021-2022

Het Girondins Bordeaux uitshirt 2021-2022 is dit jaar wit met een brede donkerblauwe V-hals. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen van het uittenue is donkerblauw. De adidas strepen op de rechterschouder hebben ook deze kleur en op de andere mouw zijn de strepen bordeaux rood. De logo's van adidas, de club en Winamax staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor het detail in de nek. Het Girondins Bordeaux uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Alle adidas tenues bevatten dit jaar de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bordeaux voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Adli, Koscielny, Mara, Basic, Benito, Briand, Mensah, Ui-jo en nog meer spelers.

Bordeaux voetbalshirts bestellen

De nieuwe adidas Girondins Bordeaux voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen hebben de tenues een prijs van € 89,95 en voor kinderen zijn de shirts € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop

Bordeaux thuisshirt 2021-2022