29 mei 2016

Bordeaux thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Girondins Bordeaux shirt voor 2016-2017 is dit weekend bekend gemaakt door kledingsponsor PUMA en de Franse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Bordeaux de Ligue 1 en Coupe de Ligue thuiswedstrijden in het Stade Matmut Atlantique in Bordeaux gedurende dit seizoen. Het nieuwe shirt van de Franse club heeft komend jaar een echt retro design, welke we hieronder bespreken.

Bordeaux thuis shirt en tenue 2016-2017

Het thuisshirt van Bordeaux voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend navy blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne witte verticale lijnen over het shirt. Dit is geheel in stijl van de Bordeaux voetbalshirts van de jaren '80. Verder bevat het shirt een v-hals met daaronder een wit vlak in de vorm van een v, waarin ook weer een nav blauwe v is verwerkt. Verder bevat het shirt een gevouwen witte kraag met een subtiele navy blauwe lijn. Een subtiele lijn komt ook terug in de strip over de mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze zijn wit. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor PUMA. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2007 de tenues en teamkleding van de club. Het logo van de club versiert de linker borst. Hoofdsponsor KIA staat op de achterkant van het nieuwe thuisshirt van Bordeaux. Het nieuwe Bordeaux tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met navy blauwe details. Op de shorts staan ook de logo's van de club en PUMA. De kousen zijn overwegend navy blauw. Check hieronder de foto's van het nieuwe Bordeaux thuistenue, welke uitgerust is met de PUMA DRY CELL technologie, welke ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van het tenue worden getransporteerd. Bovendien heeft dit systeem een ventilerend en afkoelend effect. In het nieuwe shirt schitteren sterren als Diabaté, Debuchy, Sané, Rolan en nog meer sterren. Check ook het eerder gepresenteerde altnernatieve Bordeaux uitshirt voor 2016-2017, met all-over print!

Bordeaux voetbalshirt kopen

Het nieuwe Girondins de Bordeaux thuishirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Hier kan je ook je Bordeaux shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Bordeaux producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in deze officiële shop

of hier! 

Bordeaux -thuis -shirt -2016-2017