23 mei 2016

Bordeaux 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van Bordeaux is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Franse club. In dit nieuwe shirt speelt Bordeaux vooral de uitwedstrijden in de Franse beker, de Coupe de Ligue, gedurende 2016-2017, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie, de Ligue 1. De club eindigde afgelopen seizoen als elfde. Zoals altijd hebben de voetbalshirts van Girondins Bordeaux een speciaal design, zo ook dit jaar. Het nieuwe shirt is een ode aan de stad, waar de club gevestigd is en bevat een all-over print.

Bordeaux 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Bordeaux 3e voetbalshirt voor 2016-2017 is overwegend navy blauw en bevat afbeeldingen van verschillende bezoekswaardigheden in de stad. Deze afbeeldingen hebben een roze, paarse of blauwe gloed. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de clubkleuren van de Franse club, die al 79 seizoenen op het hoogste niveau in Frankrijk actief is. Verder bevat het shirt een crew neck in het navy blauw met aan de achterkant roze accenten. De mouwen zijn geheel navy blauw en bevatten het logo van PUMA. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt bovendien terug op de rechter borst. Het merk is sinds 2007 kledingsponsor van de club. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. KIA is de hoofd- en shirtsponsor van de Franse club. Het nieuwe tenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Matmut Atlantique, wordt gecompleteerd door een navy blauw short en kousen in dezelfde kleur. Check hieronder de foto's van het nieuwe Bordeaux tenue, welke uitgerust is met de PUMA DRY CELL technologie, welke ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van het tenue worden getransporteerd. Bovendien heeft dit systeem een ventilerend en afkoelend effect. In het nieuwe shirt schitteren sterren als Diabaté, Debuchy, Sané, Rolan en nog meer sterren. Check ook het nieuwe Bordeaux thuisshirt voor 2016-2017. 

Bordeaux voetbalshirt kopen

Het nieuwe Girondins de Bordeaux 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juni 2016 kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Hier kan je ook je Bordeaux shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Bordeaux producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Bordeaux voetbalshirt in deze officiële shop

of hier!


Bordeaux -3e -shirt -2016-2017

Bordeaux -3e -voetbalshirt -2016-2017