Boca Juniors trainingspak 2021-2022

Boca Juniors draagt dit seizoen weer een gloednieuw trainingspak! Dit trainingspak werd afgelopen week officieel gepresenteerd door adidas en de Argentijnse voetbalclub en kun je ook direct bestellen. Het trainingspak wordt door het team van trainer Miguel Ángel Russo gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op Argentijnse Primera Division, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van ''Boquita'' uit een training sweater en een trainingsbroek.

Grijze Boca Juniors training sweater 2021-2022

Het Boca Juniors trainingspak heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. Dit template kwamen we eerder al tegen bij het rode Ajax trainingspak 2021-2022 en het mint groene Feyenoord trainingspak 2021-2022. Adidas gebruikt dit standaard design namelijk voor alle trainingspakken van de topclubs waarvan het kledingsponsor is dit seizoen. De Boca Juniors training sweater 2021-2022 is dit jaar grijs met blauwe details. De hoge hals bevat aan de zijkanten een blauw vlak en van hieruit lopen blauwe adidas strepen tot het midden van de mouwen. Daarna worden de strepen afgebroken er vervagen deze een deel. Ook het logo van adidas op de rechterborst is blauw. De andere borst bevat het logo van de club uit Buenos Aires. Verder heeft het adidas Boca Juniors trainingspak de bekende kenmerken. De training sweater bevat een hoge hals met een rits. De rits kan, wanneer deze omhoog gedaan wordt, verborgen worden onder een klein vlak. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten en verder is de achterzijde van de training sweater iets langer voor de optimale bescherming. De zijkanten van de adidas Boca Juniors trainingstrui 2021-2022 bevatten een kleine opening en de meshpanelen aan de zijkanten zijn ook grijs.

Blauwe Boca Juniors trainingsbroek 2021-2022

Het trainingspak van Boca Juniors wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat aan de zijkanten een blauw mesh vlak met daaronder de adidas strepen, welke zilver zijn en daarna ook doorlopen. Het adidas logo op de linkerpijp is geel en de andere pijp bevat het logo van de club. Verder heeft de Boca Juniors trainingsbroek 2021-2022 de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De onderkant van de pijpen van de Boca Juniors trainingsbroek bevatten enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijk over je voetbalschoenen en/of sneakers aan en uit kunt doen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten.

  • De bovenzijde van de trainingsbroek bevat twee zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • Zowel de trainingsbroek als de training sweater zijn voorzien van de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof van het pak verwerkt en komt tot uiting in de mesh structuur. Het zorgt voor het transport van zweet en vocht naar de buitenkant van het pak en voor ventilatie. Hierdoor is het trainingspak perfect om in te sporten of om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het grijze Boca Juniors trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pavón, Cardona, Rojo, Villa, Zambrano, Soldano, Fabra en nog meer spelers.

Boca Juniors trainingspak 2021-2022 bestellen

Het adidas Boca Juniors trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL. De training sweater is € 74,95 en de trainingsbroek is € 49,95. Check ook andere merchandising van de club in de onderstaande webshops! 

Bestel je Boca Juniors trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze fanshop!  

of deze winkel! 

Boca Juniors training sweater 2021-2022